Știri
 

The Cold Light of Day (2012)

Lumina rece a dimineţii

 

The Cold Light of Day (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.04.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis The Cold Light of Day (2012)

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will, datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică, după ce Will pleacă pe ţărm câteva ore. Când revine, găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia din momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece, agenţi guvernamentali care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.1

 
Recenzii The Cold Light of Day (2012)
 
 
Luiza Tararache – Raluk
The Cold Light of Day mi-a demonstrat ca trebuie sa stau cat mai departe de filmele comerciale americane, chiar daca acestea se petrec in Europa.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Cu eroul din Immortals şi viitorul Superman în rol principal, Lumina rece a dimineţii bifează la capitolele tensiune creată şi protagonist. Dar păcătuieşte pentru că îl elimină pe Bruce Willis în primele 20 de minute din film şi prin poveste
Kim Newman – Empire
Practic, există doar ca un film prelungit despre Henry Cavill care-vrea-să-fie-Superman


1 comentariu


  1.  

    O da, asta o sa fie un film calumea!

    Răspunde


    (obligatoriu)