Știri
 

Colombiana (2011)

 

Colombiana (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.09.2011
Site oficial:
Colombiana (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
35%
35


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Colombiana (2011)

Columbiana este un action-thriller senzaţional în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării.0

 
Recenzii Colombiana (2011)
 
 
Simona – FilmeTari
Colombiana nu este chiar cel mai bun film de acţiune pe care l-am văzut anul acesta, dar nici un eşec nu pot spune că este. Are unele părţi suficient de captivante încât să te facă să nu-ţi iei ochii de la ecran, iar altele la care îţi doreşti să nu fi rămas fără floricele.
Richie – Marele Ecran
Asa ramanem cu un film mediocru din uzina Luc Besson (francezul e si producator) care contine 2 scene meritorii (cea din sectia de politie si cea din apartamentul Cataleyei) plus un fight memorabil dar care frizeaza absurdul cand Cataleya il bate pe-un interlop cu periuta de dinti. Nu stiam daca sa rad sau sa plang. Am ras. Era mai economicos.
Florentina Ciuvercă – Film Reporter
Luc Besson are un fetiş cu femeile asasin şi-şi face hatârul de ceva vreme. N-ar fi nimic rău în asta, dacă ar avea şi idei noi despre cum să le portretizeze.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest thriller de acțiune fantastic de ridicol despre o fată care se transformă într-un asasin cu sânge rece este, pe alocuri, stupid de amuzant.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Este un fel de plăcere vinovată acest film de serie B cu Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), ale cărei calități acrobatice îl fac oarecum vizionabil, dacă nu chiar distractiv.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Columbiana este ridicol de amuzant la început, dar pe parcurs, în timp ce ieșirile ei devin absurd de complexe – și motivațiile ei devin îndoielnice – se transformă în genul acela de film stupid pe care pare că l-am văzut deja, un fel de ciorbă reîncălzită.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Un amestec scandalos de acțiune, sex și violență. Îmi cer scuze în avans pentru că m-am distrat așa de mult.
Mike Hale – New York Times
Sunt câteva momente cu adevărat comice la început, dar, în cele din urmă, tonul său ridicol ne face să râdem.
Jim Vejvoda – IGN
Colombiana reușește să convingă, mai ales datorită interpretării remarcabile a Zoei Saldana, care dă dovadă de sânge rece și rămâne în același timp sexy.
Eric D. Snider – Film.com
Tuturor ne place să ne uităm din când în când la o absurditate frivolă, numai că trebuie să se miște repede sau ne pierdem interesul, e ca un banc care încetează să mai fie amuzant.
Drew McWeeny – HIT FIX
Filmul are un scenariu ridicol, dar Zoe Saldana se implică atât de mult încât pare că absolut tot ce se întâmplă contează, chiar și atunci când scenariul nu o ajută deloc.
Eric Kohn – IndieWire
Un film ”plat”, care nu aduce nimic nou.
Bill Gibron – Film Critic
Colombiana nu e o operație pe creier. De fapt, ar trebui să importe mai întâi ceva materie cenușie pentru a fi posibilă o astfel de intervenție chirurgicală.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)