Știri
 

Comoara Naivă (2018)

Comoara Naivă

 
comoara-naiva-poster
comoara-naiva-poster
comoara-naiva-poster

Comoara Naivă (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.04.2018
Durata:
58 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Comoara Naivă (2018)

Pictorul Ioan Măric din Bacău este un personaj de prim rang în rândurile artiștilor naivi din România. Timp de câteva decenii, personalitatea sa artistică pregnantă a fost recunoscută de critica de specialitate din țară și străinătate.
Dar, la vârsta de 70 de ani, artistul se hotărăște să urmeze cursurile Universității de Artă din Iași, în calitate de student la secția de Pedagogie a artei. Din acest moment, comunitatea creatorilor de artă naivă începe să-i conteste calitatea de artist naiv. Un întreg ecosistem cultural, prea puțin cunoscut de publicul larg, începe sa iasă la suprafață și să-și arate cotloanele. Începe o călătorie fascinantă într-o lume cu un mod de gândire și de existență cu totul aparte. Cu multe zone de bizar, întuneric dar și candoare.0

 
Recenzii Comoara Naivă (2018)
 
 


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)