Știri
 

Conan the Barbarian (2011)

 

Conan the Barbarian (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.08.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
37%
37


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Conan the Barbarian (2011)

Martor la asasinarea tatalui sau si la distrugerea pana in temelii a satului in care a copilarit, Conan este mai hotarat ca niciodata sa se razbune si porneste in cautarea asasinilor.
Crescut in lumea fara scrupule a nelegiuitilor, luptatorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i infrunta pe cei mai cumpliti inamici: capcauni, monstri terifianti si vrajitori cu puteri inimaginabile. Razboiul sangeros il duce pe Conan pe cai nebanuite si lupta lui pentru supravietuire ajunge mai repede decat si-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul sau din Hyboria este acum in pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face fata inclestarii cumplite cu fortele malefice care ii ameninta.0

 
Recenzii Conan the Barbarian (2011)
 
 
Dorin Apavaloae – Raluk
Un film pentru baieti mari, are ceva scene de violenta insa e digerabil din acest punct de vedere. E de vazut, mai ales ca in pofida faptului ca te-ai astepta la batalii si efecte speciale prelunigite, are si intriga si poveste bine conturata.
Andreea – FilmeTari
Eu vi-l recomand, pentru ca mi s-a parut reusita combinatia magie-batalii din Evul Mediu in 3D.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Dacă de protagonist am fost pe deplin mulţumiţi, am suferit din lipsa aventurilor din acest heroic-fantasy. Încercările prin care trebuie să treacă acest erou în drumul său până la găsirea şi pedepsirea lui Khalar Zym, subloturile care să conveargă către ţinta finală, twisturile sunt cam sărăcuţe.
Roger Ebert- Chicago Sun-Times
Un film brutal, crud și plin de efecte CGI absurde, în care nicio tehnică artificială nu a fost omisă, inclusiv 3D-ul.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Filmul e stupid și idiot, cu un erou care nu se deosebește prin nimic de cei răi.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Există câte ceva și nimic pentru oricine în Conan the Barbarian 3D.
Betsy Sharke – L.A. Times
Brutal, incredibil de sângeros și fără vreo intenție moralizatoare. Deci o spun cu un oarecare sentiment de vinovăție că e extrem de distractiv de privit, mai ales dacă ai chef de o răzbunare așa cum se cuvine.
Manohla Dargis – New York Times
Dl. Nispel, al cărui portofoliu include “The Texas Chainsaw Massacre” sau “Friday the 13th”, nu-și pune deloc amprenta personală pe această variantă a Conan, probabil la cererea producătorilor.
Jim Vejvoda – IGN
Deși este de departe mai bun decât Conan the Destroyer, acestui nou film îi lipsește ceva deosebit, îi lipsește structura narativă și replicile memorabile ale versiunii realizate de Milius-Stone.
Jonathan Hickman – Paste Magazine
În special în timpul verii, există filme proaste care sunt totuși distractive. Conan The Barbarian ar putea fi considerat cel mai bun film prost al anului.
E violent, vezi femei topless în el, dar nu are o poveste. Dialogurile sunt cu 20 de niveluri mai jos decât în original, dar, hey, am știut toate astea înainte de a intra să-l văd.
Oliver Lyttelton – Indiewire
Au fost o mulțime de alte filme proaste anul ăsta, dar cel puțin în cazul unora, precum Battle: Los Angeles ori Sucker Punch, poți spune că oamenii ăia și-au dat silința și nu și-au propus din start să facă un film prost. În cazul lui Conan The Barbarian lucrurile stau altfel; acesta nu s-a dorit decât o modalitate rapidă și ieftină de a mai scoate niște bani din buzunarele publicului.
Chris Barsanti – FilmCritic
Regizorul Marcus Nispel nu-i oferă eroului (jucat, ca adult, de Jason Momoa) prea multe de făcut în afară de a fugi de colo-colo cu sabia în mână.
Laremy Legel – Film.com
Conan the Barbarian are destul de multă acțiune de o calitate decentă, dar acțiunii îi lipsește complet contextul. Intriga nu are nicio logică iar fiecare actor pare a juca într-un cu totul alt film. În timp ce McGowan exagerează în orice ar face sau ar spune, Momoa e atât de minimalist încât e aproape invizibil.
Drew McWeeny – HIT FIX
Noul Conan The Barbarian al lui Marcus Nispel este echivalentul a cuiva care îți trage pumni în față pe parcusul a două ore în timp ce altcineva îți țipă încontinuu în urechi.
clemba Stow – The Vine
E un film bun? Nu chiar – dar din perspectiva alienată a sa, Conan este, oarecum, de-a dreptul captivant. E amuzant să-ți lași creierul din când în când să se mai odihnească.
Erin Free – Film Ink
Nispel reușește să facă un film sângeros care îmbină acțiunea cu aventura, un film curajos, îndrăzneț, demn de structura mitologică a personajului central.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)