0
27 mai 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la The Hangover Part 3


Vineri se lansează cea de-a treia parte a seriei The Hangover. În SUA, a apărut în cinematografe deja de săptămâna trecută și a avut încasări de 54,204,000$, aproximativ cu 50% mai puțin comparativ cu The Hangover Part 2. Iar Blog de Cinema, împreună cu CinemaPRO, avem două invitații duble de oferit.

Pentru a intra în concurs, va trebui să participați la sondajul de mai jos, însă, mai întâi, iată câteva informații despre The Hangover Part 3.

Scris de Todd Phillips și Craig Mazin, regizat de Todd Phillips și cu aceiași Bradley Cooper, Zach Galifianakis și Ed Helms în rolurile principale, povestea lui The Hangover Part 3 este ținută secret destul de bine. După trailer, puteți vedea cum sună sinopsisul filmului.

Trailer The Hangover Part 3

Sinopsis The Hangover Part 3:

De această dată nu mai este vorba despre nunta vreunuia dintre prieteni. Şi cum nu va avea loc nicio petrecere a burlacilor, totul ar trebui să decurgă cât se poate de normal. Sau nu?
Chiar şi aşa, încurcăturile se ţin lanţ şi stârnesc tot râsul atunci când cei patru prieteni pornesc într-o călătorie împreună.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=”2″]

Invitațiile sunt valabile în perioada 3-6 iunie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 31 mai, pe pagina noastră de Facebook.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de