23 ianuarie 2013
 
 

Concurs > Câștigă două invitații la Les Misérables


A sosit și momentul mult-așteptat al premierei în România a filmului Les Misérables, un musical regizat de Tom Hooper, câștigător al Oscarului pentru The King’s Speech. Și cu ocazia aceasta Blog de Cinema și RoImage vă oferă posibilitatea de a câștiga două invitații pentru două persoane la Les Misérables. Răspundeți la întrebarea de mai jos și fiți pe recepție vineri, pentru a afla dacă ați câștigat.

Mai întâi, însă, haideți să aflați câte ceva despre film. Les Misérables are la bază celebra poveste a lui Victor Hugo, dar și musical-ul scris pentru teatru de către Alain Boublil și Claude-Michel Schönberg. De asemenea, Jean-Marc Natel a cotribuit și el la scrierea textelor originale în limba franceză, James Fenton a scris texte adiționale, Herbert Kretzmer a scris versurile și, în cele din urmă, cel care a definitivat scenariul a fost William Nicholson.

Din distribuție fac parte Amandei Seyfried și Isabelle Allen, ambele interpretând-o pe Cosette (Isabelle Allen, în anii de copilărie), Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen.

Les Misérables este deja câștigător al premiului pentru cel mai bun musical sau comedie la Globurile de Aur și se află pe lista filmelor aflate în cursa pentru Oscarul pentru cel mai bun film al anului.

Întrebare:

Care este musicalul vostru favorit?

Vom anunța câștigătorii pe pagina noastră de Facebook vineri dimineață, 25 ianuarie.
Invitațiile sunt valabile în weekend-ul 26-27 ianuarie, la Movieplex, din București.


Articol scris de