Concurs > Câștigă două invitații la Les Misérables

A sosit și momentul mult-așteptat al premierei în România a filmului Les Misérables, un musical regizat de Tom Hooper, câștigător al Oscarului pentru The King’s Speech. Și cu ocazia aceasta Blog de Cinema și RoImage vă oferă posibilitatea de a câștiga două invitații pentru două persoane la Les Misérables. Răspundeți la întrebarea de mai jos și fiți pe recepție vineri, pentru a afla dacă ați câștigat.

Mai întâi, însă, haideți să aflați câte ceva despre film. Les Misérables are la bază celebra poveste a lui Victor Hugo, dar și musical-ul scris pentru teatru de către Alain Boublil și Claude-Michel Schönberg. De asemenea, Jean-Marc Natel a cotribuit și el la scrierea textelor originale în limba franceză, James Fenton a scris texte adiționale, Herbert Kretzmer a scris versurile și, în cele din urmă, cel care a definitivat scenariul a fost William Nicholson.

Din distribuție fac parte Amandei Seyfried și Isabelle Allen, ambele interpretând-o pe Cosette (Isabelle Allen, în anii de copilărie), Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen.

Les Misérables este deja câștigător al premiului pentru cel mai bun musical sau comedie la Globurile de Aur și se află pe lista filmelor aflate în cursa pentru Oscarul pentru cel mai bun film al anului.

Întrebare:

Care este musicalul vostru favorit?

Vom anunța câștigătorii pe pagina noastră de Facebook vineri dimineață, 25 ianuarie.
Invitațiile sunt valabile în weekend-ul 26-27 ianuarie, la Movieplex, din București.

35 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații la Les Misérables”

  1. Pingback: Mizerabilii, un film de referinţă, după umila mea părere • Republica Culturală Chineză

  2. Diaconu Alexandru Cosmin

    Favoritul meu rămâne ‘Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street’ regizat de Tim Burton. Nu mă aşteptam să-mi placă atât de mult, întrucât din start mi se părea o combinaţie de genuri foarte ciudată: musical, dramă şi horror. Totuşi, filmul s-a dovedit a fi un adevarat festin vizual, iar din punct de vedere muzical, prestaţiile au fost cât se poate de reuşite.

  3. ” Fantoma de la opera” regizat de Joel Schumacher,adaptat dupa celebrul musical al lui Andrew Lloyd Webber. Lansată în 1987, înregistrarea originală a acestui musical, cu Michael Crawford în rolul Fantomei şi Sarah Brightman în rolul lui Christine, este albumul de distribuţie cu cea mai mare cifră de vânzări înregistrată vreodată. Filmul somptuos al regizorului Joel Schumacher poartă publicul spectator dincolo de limitele scenei, avântându-se într-o lume vibrantă, plină de romantism, muzică înălţătoare, suspense şi dramă, care prezintă unei noi generaţii de cinefili această fascinantă poveste plină de forţă.

  4. Mi-a placut mult Burlesque ,foarte bun film , vocea superba a lui Cher,costumele,dansurile dar si momentele dramatice care au facut din acest film unul excelent dupa parerea mea.

Comentariile sunt închise.