Știri
 

Concussion (2015)

Trauma

 
trauma-poster
trauma-poster
trauma-poster

Concussion (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.02.2016
Durata:
123 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Site oficial:
Concussion (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Concussion (2015)

Will Smith interpretează rolul titular în acest thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog. El a făcut o importantă descoperire medicală şi a ajuns, ca şi David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituţii ale lumii.

După descoperirea traumelor cerebrale cronice la sportivi, Dr. Omalu şi-a publicat constatările şi concluziile. El s-a aşteptat ca după aceasta să urmeze o dezbatere serioasă asupra modului în care fotbalul ar putea deveni un joc mai sigur şi mai puţin periculos. În loc de aceasta, el şi familia lui au devenit ţintele unei campanii de discreditare din partea celor ce aveau cele mai mari interese în această afacere.0

 
Recenzii Concussion (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Un film care face un portret demn despre un individ care s-a incapatanat sa creada in ideea de a schimba, indiferent de riscuri si fara sa plece capul umil.
Manohla Dargis – New York Times
Deși “Concussion” are câteva lucruri bune, știință notabilă și Will Smith, îi lipsește acel stil care să se ridice la nivelul subiectului său controversat.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Landesman s-a străduit prea mult pentru a face această poveste să se încadreze în șablonul dramatic, alternând melodrama și dragostea într-un fel în care este mai degrabă stângaci decât eficient.
Glenn Kenny – RogerEbert.Com
Filmul este captivant și fascinant aproape pe întreaga sa durată de două ore.
Peter Travers – Rolling Stone
Regizorul Peter Landesman taie povestea captivantă cu un ritm greoi.
Max Nicholson – IGN
În ciuda unei abordări uneori mecanice, Concussion stă deasupra liniei de plutire datorită interpretării extraordinare a lui Will Smith și a materialului avut la dispoziție.
Nigel M. Smith – The Guardian
Landesman – care a scris și scenariul – nu reușete să transforme povestea într-un film captivant.
Stephen Farber – Hollywood Reporter
Pe moment ce proiectelor le ia din ce în ce în mai mult timp să se concretizeze, iar studiourile devin tot mai precaute, este rar să descoperi o dramă de actualitate, cu adevărat oportună. Concussion este una dintre excepții.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)