Știri
 

Creed (2015)

Creed

 
creed-poster
creed-poster
creed-poster

Creed (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.01.2016
Durata:
133 minute
Rating:
AG - Audiență Generală
Site oficial:
Creed (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
94%
94


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Creed (2015)

Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deşi acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.0

 
Recenzii Creed (2015)
 
 
Anthony O’Connor – FilmInk
Creed reușește să ne depășească așteptările și ne oferă un film care este în același timp și cu stil, și antrenant, și înduioșător.
Andy Crump – Paste Magazine
Sunt șanse ca Creed să fi fost un film bun și fără Coogler ca regizor. Dar acelei versiuni a lui Creed i-ar fi lipsit acel detaliu capital care face filmul lui Coogler atât de bun: perspectiva.
Peter Travers – Rolling Stone
La naiba! Coogler, regizorul lui Fruitvale Station, readuce la viață franciza Rocky.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Respectând barierele inevitabile ale unei francize venerabile, Coogler și compania reușește să ne convingă, împotriva logicii noastre, că nimic din ceea ce vedem nu este aranjat și că orice se poate întâmpla între cele patru colțuri are ringului.
A.O. Scott – New York Times
Creed este o dovadă bună de entertainment, puțin de modă veche, dar îmbrățișând tot ce este actual.
Josh Lasser – IGN
Dacă vei merge la Creed sperând că vei vedea ceva nou și diferit de ceea ce am văzut până acum, vei fi dezamăgit(ă). […] Filmul lui Coogler nu aduce nimi nou față de original. În schimb, ne arată de ce există originalul.
Odie Henderson – RogerEbert.Com
Acesta este unul dintre cele mai bune filme ale lui 2015.
Rodrigo Perez – The Playlist
Captivant, surprinzător de emoționant și dinamic din punct de vedere vizual, primul film de studio al regizorului Ryan Coogler este un urmaș demn de franciza Rocky.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Cu scuzele de rigoare pentru Clubber Lang și Ivan Drago, noul film al lui Ryan Coogler este cel mai bun Rocky de la prima parte din 1976.
Jordan Hoffman – The Guardian
Filmul se luptă până spre final cu o poveste previzibilă încât îți dă senzația că din moment în moment nu va mai putea rezista și va arunca prosopul, dar exact atunci ripostează cu câteva scene pline de originalitate, patos și emoție.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Coogler face tranziția de la lumea indie la cinema-ul de studio și rezultatul este un film deopotrivă antrenant și emoționant.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)