Știri
 

Cuban Fury (2014)

Cucereşte-o cu salsa

 
cuban-fury-poster
cuban-fury-poster
cuban-fury-poster

Cuban Fury (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.07.2014
Durata:
98 minute
Site oficial:
Cuban Fury (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Cuban Fury (2014)

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi.
25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială (Olivia Colman), împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (Ian McShane) și cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănțuie bestia și să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieții lui?0

 
Recenzii Cuban Fury (2014)
 
 
Nicoleta Vasile – Am doar 18 Ani
Respectând fiecare etapă a unei poveşti, parcursul său este încărcat de întâmplări hazlii ce au loc la momentul potrivit, replici umoristice bine plasate, scene emoţionante de suspans şi concursuri de dans care îţi mobilizează picioarele să ţină ritmul.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Un film comod, simplu, usor, livrat de un regizor experimentat mai mult cu episoade de televiziune, dar care a prins usurel stilul englezesc de glume lejere si decente.
Marcel Prost – Cinemateca
Cuban Fury e un film usor, placut, de vara, fara (multe) scene penibile.
Andreea Andrușca – Filme-carti
[…] filmul nu reușește să adune sarea și piperul necesare unui mixt de succes.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“Cuban Fury” este o comedie simpatica.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)