Știri
 

Cut Bank (2014)

Cut Bank

 

Cut Bank (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.04.2015
Durata:
93 minute
Site oficial:
Cut Bank (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
12%
12


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Cut Bank (2014)

Dwayne Mclaren (Liam Hemsworth), un fost sportiv, star în colegiul lui, acum ajuns mecanic auto, visează să plece din micul orășel Cut Bank, cel mai friguros oraș din America, și să-și ia cu el și iubita care visează să participe la concursuri de frumusețe, Cassandra (Teresa Palmer). Dar, planul lui pune în mișcare o serie de evenimente letale care îl aruncă în mijlocul unei investigații ale poliției conduse de șeriful Vogel (John Malkovich), protectorul întregului orășel, și singurul pe care Dwayne îl poate numi o figură paternă. Tatăl Cassandrei, Big Stan Steeley (Billy Bob Thornton), este singurul care pare să-și dea seama că Dwayne intră în ceva foarte periculos, dar răul e deja făcut, iar ce urmează va schimba nu numai viața acestuia pentru totdeauna, ci și viața micului orășel.0

 
Recenzii Cut Bank (2014)
 
 
Cristina Zaharia – Port.Ro
Îi reuşesc regizorului scene originale şi un suspans de calitate. Şi, chiar dacă se încheie cu un clişeu, până şi acesta e bun, aşa amărui cum e, unul pozitiv.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Deși există, fără îndoială, o bucurie inerentă să vezi acești actori extraordinari, filmul în care joacă este șocant de plictisitor, aproape că este și mai dezamăgitor având în vedere talentul pe care îl irosește.
Sheri Linden – Los Angeles Times
Măcar dacă un amănunt ar fi părut că are o miză pentru care există în această poveste.
Stephen Holden – New York Times
Problema centrală a filmului Cut Bank o reprezintă scenariul lui Roberto Patino, care nu reușește niciodată să atingă nivelul de comedie dorit, în ciuda umorului poznaș pe alocuri.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Suficient de inteligent pentru a provoca uneori râsete abrupte, acest debut pe marele ecran a doi bravi oameni de televiziune… este sabotat de un dialog îngrozitor de clișeistic și un stil vizual banal.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)