Știri
 

Dans la cour (2014)

În curte

 
dans-la-cour-poster
dans-la-cour-poster
dans-la-cour-poster

Dans la cour (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
26.09.2014
Durata:
97 minute
Site oficial:
Dans la cour (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Dans la cour (2014)

Antoine este prea deprimat pentru a mai cânta în trupa rock din care face parte. După ce se plimbă pe străzi fără o destinație anume, decide să-și găsească o ocupație. Cum nu se pricepe la nimic, este norocos să găsească un job care presupune îngrijirea unui apartament din Paris. Cu timpul însă, se dovedește bun la ceea ce face, chiar dacă un pic excentric și toată lumea îl place. Totodată, Antoine ajunge să se împrietenească cu Mathilde, o femeie proaspăt pensionată și care se află într-o stare mentală precară.0

 
Recenzii Dans la cour (2014)
 
 
Claudia Negrea – EliberArt
Problema mea cu filmele, sau mai bine zis cu personajele construite precum cel al lui Antoine nu este nouă. Pasivitatea şi evitare luării unor decizii sau efectiv stagnarea personajului într-un punct „mort” al vieţii sale, pe tot parcursul filmului, mă face să-mi pierd interesul nu doar în ceea ce-l priveşte pe acesta, ci şi în ceea ce priveşte filmul în sine.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Suflete singuratice și bătrâne se destăinuie într-un apartament parizian în acest film emoționant și amuzant.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)