Știri
 

Dead Man Down (2013)

Dead Man Down: Gustul răzbunării

 

Dead Man Down (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.04.2013
Durata:
118 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
54%
54


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Dead Man Down (2013)

Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia.

Atunci când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Întâi prin seducţie şi apoi prin şantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferinţă, oferindu-i astfel şi lui şansa de a răzbuna moartea soţiei şi fiicei sale.

Uniţi de aceeaşi dorinţă, cei doi pun la cale un plan pe măsura inamicului lor. Toţi cei implicaţi riscă să fie eliminaţi.0

 
Recenzii Dead Man Down (2013)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Fără o astfel de regie aproape mereu surprinzătoare, care îmbină tăcerile cinema-ului european cu secvențele de acțiune specifice Hollywood-ului, Dead Man Down n-ar fi fost altceva decât un film cu Steven Seagal, dar fără Steven Seagal.
Ioanina Pavel – KoolHunt
Eu inclin totusi balanta in favoarea lui pentru ca, in ciuda hibelor observate ulterior, pe moment l-am gustat din plin, cu nesat chiar, si, pana la urma, despre asta e vorba.
Cristina Zaharia – Port.ro
Merge regia, însă scenariul, cu multe lucruri greu credibile, pentru care nu trebuie să-ţi pui întrebări cu de ce oare, în dorinţa lui de a oferi un film mai de artă decât de obicei în gen, nu numai de stradă, alert şi cu sufletul la gură, te mai face uneori să râzi şi când nu e cazul.
Stephanie Zacharek – Film.com
Dead Man Down este oarecum entertaining, fără să fie amuzant.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Un amestec foarte violent de răzbunare și durere, unde se omoară cu mâinile goale, mila nu prea-și face apariția și dragostea nu este niciodată simplă.
Drew Taylor – The Playlist
Ca orice altceva în Dead Man Down, regia sa [a lui Oplev n.r.] este frumoasă și brutală în același timp.
Manohla Dargis – New York Times
Din păcate, Dead Man Down nu reușește să fie nici un film bun și nici încântător de prost.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Tarantino meets Hitchcock în debutul american al lui Niels Arden Oplev, care are o distribuție bine aleasă, deși filmul este mai puțin inspirat.
Max Nicholson – IGN
Dead Man Down are doi protagoniști valoroși și câteva momente de acțiune tensionantă, dar melodrama și scenariul slab îl trag în jos.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
este prea multă prostie în Dead Man Down… Adică, probabil că l-aș fi suportat dacă Oplev ar fi optat pentru o abordare mai amuzantă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)