Știri
 

Déjà Vu (2013)

Déjà Vu

 

Déjà Vu (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.11.2013
Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
3 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Déjà Vu (2013)

După 15 ani de căsătorie, Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă.0

 
Recenzii Déjà Vu (2013)
 
 
Andrei Gorzo – Dilema Veche
Propulsat narativ de insistenţa idioată a soţului de a i-o prezenta soţiei pe amantă, Déjà Vu e o cvasifarsă fîsîită – nu apucă să se dezlănţuie decît un pic, chiar la finalul actului trei, cu cele două femei ameninţînd s-o pună de-un catfight sub ochiul din frunte/cască al bărbatului, pe care sîntem invitaţi să ni-l imaginăm îmbrăcat numai în chiloţi.
Sebastian Ceolca – Film Sense
Déjà vu nu are nici o ţintă şi nici un dram de scop. Dar ca efect substanţial al unui perpetuu umor involuntar, probabil că nu ar trebui ratat.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
“Déjà Vu” nu-i altceva decât o situaţie de viaţă prezentată într-un ton uşor amuzant, chiar dacă titlul te face să te gândeşti la “cai verzi pe pereţi”. Dacă ai pretenţii de profunzime, complexitate şi mesaje ascunse, atunci cu siguranţă ai greşit filmul.
Ionuț Mareș – Marele Ecran
Déjà-vu-urile sunt redate rudimentar, în timp ce unele inadvertenţe tehnice şi scăpări scenaristice, dar şi improvizaţii vizibile trag în jos un film care pare mai mult o tentativă de a satisface un capriciu al regizorului-scenarist, decât de a se erija în discurs cinematografic demn de reţinut.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)