Știri
 

Delivery Man (2013)

Tată fără număr

 

Delivery Man (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.11.2013
Durata:
103 minute
Site oficial:
Delivery Man (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
31%
31


Parerea ta
12 voturi

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis Delivery Man (2013)

David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a “colaborat” în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces.0

 
Recenzii Delivery Man (2013)
 
 
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
Păstrând un echilibru între comedie și dramă, Delivery Man sau “Tată fără număr” (după cum este tradus titlul filmului în limba română) reușește să ofere o lecție de viață despre familie, legăturile interumane și necesitatea de a avea un țel în viață.
Curtis Woloschuk – Paste Magazine
Petrecându-și punctul culminant prin discursuri despre faptul că trebuie să-ți asumi riscuri, dar fără să asculte chiar de acest îndemn, Delivery Man închide arcul său plecat de la monotonie la lipsă de curaj.
Odie Henderson – RogerEbert.Com
Diferența este că în filmul original am simțit o legătură emoțională cu personajul lui David Wozniak, care a ajutat narațiunea în momentele mai puțin credibile. Fără acest element, povestea nu mai reușește să se lege.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Să spunem doar că, indiferent care ar fi starea de spirit înainte de a vedea acest film, la final te vei simți mult mai bine.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Artificial precum insemniarea pe care o celebrează.
Laremy Legel – Film.Com
Delivery Man este un film care încearcă să pună întrebări și chiar să pătrundă în sufletul tău. Dar, fundația centrală este atât de șubredă, încât se prăbușește chiar dacă încerci să-i găsești un sens.
Peter Travers – Rolling Stone
Delivery Man este o glumă întinsă până la punctul de rezistență. La mine, l-a depășit.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
O poveste trasă de păr.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Vince Vaughn oferă una dintre cele bune interpretări ale sale în această comedie nevinovată.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)