Știri
 

Den skaldede frisør / Love Is All You Need (2012)

Te iubesc oricum

 

Den skaldede frisør / Love Is All You Need (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.11.2012
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
86%
86


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Den skaldede frisør / Love Is All You Need (2012)

Philip (Brosnan), un englez, om de afaceri, care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unui băiat care tocmai urmează să se căsătorească.

Ida este o suedeză, coafeză acum în Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi după ce a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără. Şi ea se pregăteşte să participe la nunta fetei sale.

Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

Pe măsură ce nunta copiilor lor se apropie, Ida începe să descopere adevărata semnificaţie a familiei, iubirii şi fericirii.



0

 
Recenzii Den skaldede frisør / Love Is All You Need (2012)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Hituri italiene, apusuri şi răsărituri, porumbei şi pescăruşi pierzându-se în soare, verdele copacilor şi galbenul lămâilor şi mult entuziasm transformă Love Is All You Need într-o prezenţă plină de viaţă într-un gen ale cărui producţii sunt atât de adesea făcute după reţetă.
Angela – Anzhela Movies
Un film lejer care nu incomodeaza, ramane o productie ca oricare alta care inspira doar eleganta pentru contributia unei femei regizor.
David Rooney – Hollywood Reporter
Nu are o poveste imprevizibilă şi nu este nici original, dar cei care vor dori să pătrundă în lumea creată de Susanne Bier în această delicată romanţă comică vor avea multe de câştigat.
Eric Kohn – Indie Wire
Bier nu realizează decât divertisment bine construit, cu o aromă dulce-amăruie pe deasupra, care este la fel de uşor de plăcut, precum de uitat.
Roderick Conway Morris – New York Times
O adevărată bijuterie de comedie dulce-amară.


Niciun comentariu



Postează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)