Știri
 

Despicable Me (2010)

 

Despicable Me (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.08.2010
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
70%
70


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Despicable Me (2010)

Prima animație 3D a studiourilor Universal Pictures, realizată în colaborare cu francezii de la Illumination Entertainment, e amuzantă și, în general, bine realizată, chiar dacă nu se ridică la nivelul filmelor marca Pixar. În plus, vă spun că n-ar trebui să părăsiți sala imediat ce încep să curgă genericele de final. Dacă rămâneți până la final, veți avea o surpriză!0

 
Recenzii Despicable Me (2010)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Deşi e construit mai dezordonat şi mai plin de stufozităţi nu tocmai utile, scenariul se articulează onorabil în balamale, respectă în linii mari regulile structurale şi ne ţine în priză tot timpul. Regia, la rândul ei, decupează alert, captivant şi un har stilistic autentic povestea – iar simţul umorului e în multe locuri de-a dreptul sclipitor.
Irina – metropotam
Desenele au castigat teren anul acesta si dupa succesul unor filme precum Toy Story 397% si Shrek Forever After60%, Despicable Me a venit si-a infipt cireasa in varful animatiilor si a trecut lejer in randul preferintelor noastre.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Filmul este amuzant, plin de energie, o animație care speculează 3D-ul astfel încât te face să te simți ca într-o vizită în parcul de distracții.
Jim Vejvoda – IGN
Despicable Me are suficient umor și oferă și destulă emoție încât să merite o recomandare. Dar tehnica 3D nu e deloc impresionantă, așadar dacă îl poți vedea în 2D, alege varianta asta, în plus, economisești și niște bani.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
O altă animație 3D demonstrează că desenele animate sunt cel mai bun refugiu cinematografic în această vară.
Kenneth Turan – L.A. Times
Noua animație 3D, cu Steve Carell în rolul maleficului Gru, e mai mult iritantă decât amuzantă.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Copiindu-i fără rușine pe cei de la Pixar, prima animație 3D a studiourilor Universal adună tot ceea ce ne place la un film de Pixar. Singurul aspect la care eșuează este predictibilitatea. Într-o animație de Pixar nu știi în niciun moment ce urmează să se întâmple. Aici, totul este clar.
Peter Travers – Rolling Stone
Despicable Me nu concurează în aceeași clasă superioară cu Toy Story 3 al lui Pixar sau How To Train Your Dragon al lui Dreamworks, dar tot reușește să te facă să zâmbești.
Probabil singurul dezavantaj al lui Despicable Me este că vine după excelentul Toy Story 3.
A.O. Scott – N.Y. Times
Regizat de către Pierre Coffin și Chris Renaud și produs de Universal Pictures și Illumination Entertainment – un nou jucător în domeniul animației – Despicable Me nu poate fi învinuit că nu a încercat. Dacă i se poate, totuși, reproșa ceva, este că a încercat prea mult, adăugând acțiune și umor de mâna a doua și mult prea mult sentimentalism în fiecare scenă.
Sean O’Connell – FilmCritic
Despicable Me este un film ok după toate standardele clasice ale animației. Dar, după Toy Story 3, acestea au fost ridicate atât de sus încât acest film nu ajunge la ele.
Christy Lemire – China Post
În ciuda câtorva momente bune și personaje interesante, Despicable Me ar fi putut foarte bine să se numească Forgettable Me. Ce lipsește cu adevărat din această primă animație 3D a studiourilor Universal este povestea. Pur și simplu, în Despicable Me nu e vorba despre nimic.
Bob Mondello – NPR
Nu părăsiți sala când apar genericele de final. Veți pierde ceva cool!
Laremy Legel – Film.com
Cea mai amuzantă animație a verii.
Drew McWeeny – HIT FIX
Regizorii Pierre Coffin și Chris Renaud ar trebui să fie mândri, iar părinții să se simtă ușurați.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)