Știri
 

Dhoom 3 (2013)

Dhoom 3: Lovitura

 

Dhoom 3 (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.01.2014
Durata:
172 minute
Site oficial:
Dhoom 3 (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
67%
67


Parerea ta
12 voturi

 
Actori

Sinopsis Dhoom 3 (2013)

Când tatăl său este ucis la circ, fiul, Sahir, promite să se răzbune.

Timpul trece, Sahir lucrează la acelaşi circ la care lucra şi tatăl său şi o are ca parteneră pe frumoasa gimnastă Aaliya.

Pentru că umblă zvonul cum că proprietarii circului sunt implicaţi în moartea tatălui, tânărul îşi propune să le fure toţi banii.

ACP Jai Dixit şi Ali au misiunea să prindă neapărat hoţul. Ei ştiu că lovitura a fost dată de Sahir, dar nu au nicio dovadă. Aşa că îi întind o cursă. Începe un joc de-a şoarecele şi pisica, fără să ştii până la final dacă eroul e prins sau scapă.0

 
Recenzii Dhoom 3 (2013)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Katrina Kaif isi negociaza cu inteligenta aparitia in film desi nu are un rol major. Miscarile aduse de ea in subiectul filmului sunt de departe partea seducatoare a acestuia. Poate si singura intr-o productie care s-ar fi putut lipsi de cateva zeci de minute sau de cursele de motociclete folosite repetitiv.
Vlad Dulea – vlad.dulea.ro
Nu știu cum va reacționa publicul român încă prea puțin obișnuit cu cultura bollywoodiană, dar cel puțin vor avea ocazia să îl revadă pe Amir Khan pe care destul de mulți îl știu mai ales din rolul principal avut în producția ”3 idioți” din 2009.
Danny Bowes – RogerEbert.com
“Dhoom: 3” are, de departe, cele mai bune scene de acțiune din întreaga serie.
Rachel Saltz – New York Times
Dhoom 2 se distra cu mecanica crimei și cu bătăi. Acesta nu se deranjează prea mult.
Lisa Tsering – Hollywood Reporter
Acest film de acțiune nebun și frenetic de la Bollywood aruncă totul în aer, mai puțin chiuveta de bucătărie. La naiba, s-o arunce și p-aia.
Srijana Mitra Das – Times of India
Dhoom 3 este o distracție nebună.


Niciun comentariu


    1. Premierele săptămânii: "Lupul de pe Wall Street", "Saving Mr.Banks", "Dhoom 3" în cinema și "Zi că-ți place" la TVR • Vlad.Dulea.ro

    Răspunde


    (obligatoriu)