Știri
 

Die Abenteuer des Huck Finn (2012)

Huck Finn

 

Die Abenteuer des Huck Finn (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.09.2013
Durata:
99 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Die Abenteuer des Huck Finn (2012)

Huckleberry Finn, pe scurt Huck, preferă să locuiască într-un butoi decât într-o casă, să meargă desculţ decât încălţat cu pantofi care-i fac bătături, iar bunele maniere la masă sunt pentru el total inutile. Totuşi, pentru că la finalul celei mai incredibile aventuri trăite împreună cu prietenul său Tom Sawyer, a pus mâna pe o avere considerabilă, Huck Finn se străduieşte din greu. Într-o bună zi, în oraşul St. Petersburg soseşte tatăl lui Huck, un beţivan şiret, care vrea să pună mâna pe banii fiului lui. Huck Finn alege să fugă, înainte ca tatăl lui să-i poată face vreun rău.0

 
Recenzii Die Abenteuer des Huck Finn (2012)
 
 
Manuela Zipisi – Orașul meu
In Huck Finn veti gasi toate ingredientele unui film de aventuri: personajele negative, urmaririle, suspansul, umorul, povestea cu morala, calatoria transformationala a eroului. Iar simpaticul Leon Seidel reuseste sa-i dea credibilitate nazdravanului Huck, cel mereu pus pe sotii.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)