Știri
 

Domestic (2013)

Domestic

 

Domestic (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.03.2013
Site oficial:
Domestic (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Domestic (2013)

Este o poveste despre oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat. Un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel trec prin viaţa personajelor principale, influenţându-le evoluţia.Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, Domestic este povestea copiilor, adulţilor şi animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţa mai bună.0

 
Recenzii Domestic (2013)
 
 
Marin Apostol – Blog de Cinema
Îmi place mesajul pe care vrea să-l transmită, îmi plac cadrele excelent filmate de Adrian Silişteanu, îmi place scenografia, de care s-a ocupat Cristian Niculescu, însă este ceva la acest film care mă face să nu pot să-l consider mai mult decât un film mic, dar cu intenţii bune.
Domestic m-a dus hilar cu gândul la ceva grav și apăsător din Cache-ul lui Haneke care la Sitaru nu mai are nimic grav ci o naturalețe ieșită din comun.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Există o poveste cu cap şi coadă, gândită detaliat, dar nu ea reprezintă scopul acestui film non-narativ, care urmăreşte să descrie situaţii şi să comunice idei.
Delia Marc – Filme-cărți
Cu mult umor, cu un simt special al naratiunii cinematografice si cu intelegerea profunda a psihologiei umane (a romanului mai ales), Adrian Sitaru ne face si sa zambim, dar si sa gandim.
Ioana Raluca Popescu – KoolHunt
Domestic e un film-studiu antropologic, cu fine incursiuni filozofice si psihologice, patrunzand adanc in constientul personajelor.


Niciun comentariu


    1. Domestic este un film cu şi despre animalele oameni • Republica Culturală Chineză

    Răspunde


    (obligatoriu)