Știri
 

Dream House (2011)

 

Dream House (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
21.10.2011
Site oficial:
Dream House (2011)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Dream House (2011)

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îşi lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele două fetiţe ale sale într-un orăşel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş e convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeşte de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will şi Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.1

 
Recenzii Dream House (2011)
 
 
Cinefilul – FilmeTari
Deși filmul avea toate atuurile să fie unul deosebit de interesant, plecând de la valoarea regizorului Jim Sheridan, confirmată în producții ca My Left Foot, In The Name of The Father sau Brothers și terminând, dacă vreți cu trioul Craig-Weisz-Naomi Watts, aflat în fruntea distribuției, Dream House este un eșec lamentabil, un film slab din toate punctele de vedere, care nu a putut fi salvat nici măcar de valoarea celor trei actori.
Delia – Filme-Cărți
O calitate a filmului o reprezinta interpretarea celor doi protagonisti principali, Craig si Weisz, care dincolo de perechea frumoasa si iubitoare din film, au realizat si o pereche in viata reala.
Dorin Apăvăloae – Raluk
Ori sunt eu intr-o pasa pozitiva si scot ce e mai bun din filmele vazute in ultima vreme, ori dupa parerea mea acest film nu e chiar o totala pierdere de vreme…
Drew Taylor – IndieWire
Pe moment ce filmul avansează, Dream House devine tot mai mult fără sens, iar tu – tot mai plictisit și iritat.
David Rooney – Hollywood Reporter
În ciuda oamenilor talentați care s-au implicat în proiect, filmul este mai mult o ațipeală decât un vis.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Această poveste gotică, suburbană, este mult prea încurcată.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Acest thriller trăsnit, realizat de Jim Sheridan, un regizor, de obicei, competent, lasă un singur mister nedescoperit: ce a fost în mintea lui când a realizat filmul?
Mark Olsen – L.A. Times
Cu schimbări de situație telefonate și un ritm lent, filmul ar fi fost de-a dreptul insuportabil, dacă nu ar fi jucat trio-ul Craig, Weisz și Naomi Watts.
Eric D. Snider – Film.Com
Povestea despre Dream House este cu siguranță mai atractivă decât povestea din Dream House, care este lipsită de imaginație și stupidă.
Bill Gibron – FilmCritic
E atât de mecanic și de lipsit de scop în ceea ce dorește să exprime încât eșuează în a te impresiona.


1 comentariu


  1.  
    andrei

    vad ca toti de aici sunteti mari experti , filmul a fost unul bun nu stiu de ce vi se pare atat de ingrozitor.pt mine a fost extraordinar ;)

    Răspunde


    (obligatoriu)