Știri
 

Dredd (2012)

Dredd 3D: Ultima judecată

 

Dredd (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.11.2012
Site oficial:
Dredd (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
63%
63


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Dredd (2012)

Lupta dintre poliţie şi traficanţii de droguri capătă nuanţe mult mai întunecate în povestea aceasta din viitorul îndepărtat, într-un oraş post-apocaliptic.

În America viitorului, pe coasta de est, între Boston şi Washington DC se întinde metropolisul Mega City One, un tărâm vast, iradiat şi violent, dominat de criminali. Forţele de ordine care încearcă să îi ţină în frâu se cheamă Judecători şi încearcă să facă ordine în haosul ce-i înconjoară.

Cunoscut în oraş, Dredd este Judecătorul suprem care are sarcina de a scăpa oraşul de un nou drog care face ravagii, “Slo-Mo”, drog care prezintă realitatea la o fracţiune din viteza reală de desfăşurare.

Cu începătoarea Cassandra Anderson sub îndrumarea sa, Dredd trebuie să îi facă faţă prostituatei Ma-Ma şi clanului său, cei care controlează răspândirea drogului Slo-Mo.

Să judece, să jurizeze şi să execute.0

 
Recenzii Dredd (2012)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Prin urmare, avem de-a face cu un spectacol vizual foarte ambiţios pe un suport epic foarte aschilavric – şi trebuie să recunoaştem meritele directorului de imagine Anthony Dod Mantle.
Simona – Filme Tari
Dredd are un scenariu muribund, personaje mecanice şi efecte speciale care în unele dăţi salvează situaţia, dar care alteori şi ele o dau în bară.
Anthony O’Connor – FilmInk
Reuşeşte să fie atât o adaptare excelentă după benzi desenate, cât şi un film de acţiune sci-fi de excepţie.
Scott Wold – Paste Magazine
Un excerciţiu brutal eficient, într-un mediu asemănător filmelor de categorie B.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Chiar dacă atât Karl Urban, Olivia Thirlby şi Lena Headey interpretează excelent, cât şi imaginea realizată de Anthony Dod Mantle este bună, filmul eşuează.
Manohla Dargis – New York Times
Apare din când în când sugestia că existenţa poliţiei nu ar fi o idee rea, dar acest gând dispare chiar mai repede decât personajele care nu au nimic memorabil în ele.
Eric Kohn – IndieWire
Dredd este o intrigantă consolidare a excesului în filmele de acţiune.
Darren Franich – Entertainment Weekly
Urban reuşeşte să ofere o interpretare credibilă folosindu-şi vocea gravă, care îi seamănă lui Eastwood, precum şi bărbia sa.
Daniel Krupa – IGN
Un atractiv studiu de personaj, impulsionat de acţiune şi de violenţă.
Laremy Legel – Film.Com
Este ca un sacrilegiu, dar Dredd 3D este unul dintre rarele remakeuri care sunt chiar cu mult superioare originalului.
Drew McWeeny – HitFix
Stilat şi violent, Dredd 3D ar trebui să ofere fanilor acestui gen exact ceea ce îşi doresc.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Realizat în aşa fel încât să mulţumească fanii filmului original, dar şi suficient de accesibil pentru a atrage noi fani, Dredd 3D reprezintă o inteligentă şi puternică adeziune la genul acţiune SF.
Chris Hewitt – Empire
Chiar dacă sunt multe de reproşat acestei noi versiuni a lui Dredd, totuşi are o prezentare excelentă pe alocuri a personajului principal, cu bărbia lui Urban, în special, impresionantă.
Scott Kara – New Zealand Herald
Este violent, plin de sânge şi genial.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Nu este cel mai inteligent sau profund film pe care îl poţi vedea în acest an, dar Dredd 3D este filmul pe care trebuie să-l urmăreşti dacă vrei să vezi cât de satisfăcătoare poate fi experienţa unui film de categorie B, atunci când există persoanele potrivite şi intenţiile corecte implicate.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)