Știri
 

Edge of Darkness (2010)

 

Edge of Darkness (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.02.2010
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 19 critici/bloggeri de mai jos.
36%
36


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Edge of Darkness (2010)

După opt ani, Mel Gibson revine pe marile ecrane cu un rol tipic pentru el, aducând cu răzbunătorul Mad Mel din filmul în care s-a remarcat, Mad Max. Problema o reprezintă povestea, căreia îi lipsește adezivul pentru a lipi conținutul. Așa că rezultă o remiză cinematografică.0

 
Recenzii Edge of Darkness (2010)
 
 
Gruia de la metropotam
Practic, singurele momente bune din film sunt cele în care Gibson intră în kick ass mode și șterge pe jos cu băieții răi, dar din păcate momentele acestea sunt prea puține. La nivelul dialogului nimic nu se leagă, iar povestea, chiar dacă avea un potențial imens, este atât de prost șlefuită încât te zgârie pe creier.
Roger Ebert de la Chicago Sun-Times
“Edge of Darkness”, ca multe alte filme thriller recente, nu are ambiţia de a fi luat în serios.
Michael Rechtshaffen de la Hollywood Reporter
Interpretarea intensă a lui Mel Gibson duce la liman cu bine acest thriller brutal.
Owen Gleiberman de la Entertainment Weekly
Când te vei duce să vezi “Edge of Darkness”, noul thriller politic de răzbunare, cu Gibson în rolul unui poliţist din Boston, care investighează uciderea fiicei sale, ştii pe cine aştepţi să vezi: Mad Mel.
Peter Travers de la Rolling Stone
Complicaţiile scenariului implicând deşeurile nucleare şi manevrele politice au fost transformate în fleacuri fără sens. Dar, privindu-l pe Gibson într-un rol de răzbunare hrăneşte toate dorințele de a vedea un film sângeros de categorie B.
Nev Pierce de la Empire
Un film inegal, un fel de thriller încurcat, care este salvat emoţional de excelenta revenire a lui Mel Gibson.
A.O. Scott de la NY Times
“Edge of Darkness” este bine realizat, dar clişeele sale tind să te obosească. Încă un copil mort. Încă un tată nervos. Încă o zi la lucru.
Philip French de la The Guardian
Trist, filmul este plictisitor, fără culoare.
Wendy Ide de la The Times
Ideea serialului britanic s-a rătăcit în traducerea de la Hollywood, care îl are ca stea principală pe Mel Gibson, ignorându-l pe Ray Wonstone.
Jim Vejvoda de la IGN
Prin “Edge of Darkness”, regizorul Martin Campbell, scenariştii şi Mel Gibson au realizat un thriller care, foarte ciudat, este la fel de energizant ca şi melancolic, un film care are o intrigă politică, populat cu personaje captivante şi punctat sporadic cu scene surprinzătoare de violenţă.
Annette Basile de la Film Ink
Probabil, intriga ar fi putut fi îmbunătăţită puţin, dar interpretările formidabile, scenariul tăios şi flerul lui Campbell pentru poveştile vizuale fac din acest film un thriller fascinant, inteligent şi neaşteptat de profund.
Bill Gibron de la Film Critic
Deşi îi ia destul de mult timp pentru a porni, suferind prin abordarea inconsistentă a lui Campbell, filmul este, totuşi, un divertisment bun pentru mainstream.
Lisa Keddie de la Film.com
Gibson încearcă să creeze ceva dintr-o poveste plină de lipsuri şi de răufăcători fără haz.
Anthony Quinn de la The Independent
Cine se aşteaptă ca acest film să onoreze originalul film serial de la BBC din 1985, pe care este bazat, ar trebui să caute în altă parte.
Daniel Marner de la music OMH
Acest film păstrează, pentru o bună bucată din timp, tonul originalei serii britanice, lucru care este surprinzător şi plăcut în acelaşi moment.
David Edelstein de la NPR
Regizorul Martin Campbell are un stil care este direct. Împuşcăturile sunt haotice şi de fiecare dată când vezi o uşă sau o fereastră te aştepţi la o rafală de gloanţe sau la o explozie (una incredibil de gălăgioasă, aşa că întotdeauna eşti “on the edge”).
Alice Tynan de la The Vine
“Edge of Darkness” este un thriller acceptabil, condus de interpretările solide ale actorilor având o premisă interesantă.
Ryan Stewart de la Slant Magazine
Rămășițele cârpite de dramă polițistă nu sunt nici extraordinare, nici misterioase.
Peter Calder de la New Zealand Herald
Categoric, filmul are momentele sale – în special când Gibson, în primul său rol din 2002, îl reactivează pe Mad Mel.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)