Știri
 

Ek Tha Tiger (2012)

Povestea Tigrului

 

Ek Tha Tiger (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.12.2013
Durata:
132 minute
Rating:
AP - 12
Site oficial:
Ek Tha Tiger (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
10 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Ek Tha Tiger (2012)

Într-un cartier din New Delhi în care locuiesc angajaţi ai guvernului trăieşte şi un burlac aspru, frumos şi misterios, despre care vecinii nu ştiu nimic. Şi asta pentru că este cel mai bun spion al Indiei, un ofiţer în cadrul serviciului de informaţii externe, RAW. Acest om este cunoscut chiar şi în lumea oficială sub numele de TIGRUL (Salman Khan).

Tigrul este trimis într-o misiune relativ uşoară în Dublin, Irlanda, pentru a urmări un om de ştiinţă din India care este suspectat a divulga rezultatele cercetărilor sale autorităţii de apărare din Pakistan. Tigrul încearcă să îl întâlnească pe acesta, însă nu este posibil. Încearcă apoi să se împrietenească cu menajera omului de ştiinţă, Zoya (Katrina Kaif). Pe măură ce se apropie de Zoya, Tigrul începe să-şi descopere latura umană.

Pentru prima dată în viaţa lui, Tigrul se îndrăgosteşte…0

 
Recenzii Ek Tha Tiger (2012)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Am urmarit in “Once There was a Tiger” doar trei reprezentatii, dar pareau a fi adaptate la cerinte, aducand uneori cu unele scenete de carnaval. In ciuda interventiilor de acest gen, nu pot ignora montajul si grafica de la cascadorii. Desi spectaculoase ca idee si reprezentare, lipirea lor in momentele filmului denota exact neglijenta pentru detalii, denuntand o editare imperfecta. Poate doar glumitele (ne)firesti sa mai retina cumva din obiectiile aduse.
Lisa Tsering – Hollywood Reporter
Salman Khan uimește în acest thriller de acțiune exuberant.
Rachel Saltz – New York Times
Tiger și Zoya sunt credibili în rolul de luptători de stradă, dar ca spioni sunt necovingători, iar ca iubiți sunt, pur și simplu, plictisitori.
Meena Iyer – Times of India
Ek Tha Tiger nu este Dabangg, Ready sau Bodyguard. Este mai evoluat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)