Știri
 

Eliza Graves (2014)

Eliza Graves

 
eliza-graves-poster
eliza-graves-poster
eliza-graves-poster

Eliza Graves (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.11.2014
Durata:
112 minute
Site oficial:
Eliza Graves (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
23%
23


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Eliza Graves (2014)

Când Edward [Sturgess],un tânăr absolvent al colegiului de medicină soseşte la Azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, el este întâmpinat cu căldură de către administratorul stabilimentului, Dr Lamb [Kingsley] şi echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn [Thewlis] şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves [Beckinsale].

Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.0

 
Recenzii Eliza Graves (2014)
 
 
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Eliza Graves este departe de ceea ce s-a dorit a fi și anume un thriller psihologic, umoristic și macabru, dar rămâne o încercare onorabilă de a aminti de abuzurile comise de medicii psihiatri împotriva pacienților pe care-i aveau în grijă.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Pana la final hibele se imprastie. Filmul are la suprafata toate piesele necesare pentru a fi un cult psycho. Daca insisti sa gasesti handicapuri in poveste, vei gasi. Eu prefer sa nu o fac.
Laura Meleacă – Cinemateca
intentia e laudabila, dar ramane la stadiu de intentie.
Lucian Safta – MovieNews
Eliza Graves ne prezintă povestea unor oameni prea puțini înțeleși, ne învață că toți suntem egali, indiferent de ce probleme suferim și aș îndrăzni să spun, ne învață că dragostea poate face miracole.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
”Eliza Graves” se joaca cu scenariul gotic dar nu surprinde cu nimic nou. Costume frumoase, un accent britanic delicios si un Kingsley mai bun decat Caine. In rest totul se pierde in faldurile rochiei Elizei si in privirea piezisa a lui Kate. Nevermore mon cher. Nevermore.
Brian Tallerico – RogerEbert.com
Poate că nu este cel mai prost film al său, dar “Stonehearst” este cel mai lipsit de idei film al său
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
‘Stonehearst Asylum’, cu Jim Sturgess și Kate Beckinsale, are un aer macabru, dar nu reușește să sperie pe nimeni.
Jeannette Catsoulis – New York Times


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)