Știri
 

End of Watch (2012)

Ultima razie

 

End of Watch (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.10.2012
Site oficial:
End of Watch (2012)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
88%
88


Parerea ta
niciun vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis End of Watch (2012)

În misiunea lor de a se supune jurământului lor de poliţişti, ofiţerii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) şi Mike Zavala (Michael Pena) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru aceşti ofiţeri de poliţie, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur.

Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.0

 
Recenzii End of Watch (2012)
 
 
Angela – Anzhela Movies
“End of Watch” este, asa cum constatam imediat dupa vizionare, o compozitie necrutatoare care ne izbeste brutal cu o imagine care frange crezul ca viata apare ca o creatie a oamenilor si a sfintilor. Este mai degreba un compus al framantarilor, al celor care ridica ziduri si al celor care incearca sa le rastoarne.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Din păcate, Taylor şi Zavala sunt şi singurele puncte de sprijin pentru coerenţa lui End of Watch, care arată uneori ca o succesiune de scurtmetraje cu aceleaşi personaje în vizor.
Oana – metropotam
Dialogurile “smecherilor” de cartier sunt intr-adevar cam impanate cu clisee si stereotipuri rasiale, dar compenseaza cu varf si indesat prin realismul pe care-l ofera metoda de filmare aleasa.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
În esență, End of Watch este un film polițist cu Gyllenhaal și Peña, care au parte de unele dintre cele mai bune roluri din carieră.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O poveste viscerală cu polițiști, destul de rară în ceea ce privește sensibilitatea ei, năprasnică în ce privește violența și fără limite în ce privește umorul.
Eric Kohn – Indiewire
Datorită stilului și scenariului, End of Watch oferă o tensiune impresionantă, însă la fel sunt cele mai multe episoade din COPS, și aceastea nu suferă de melodrama de aici.
John DeFore – Hollywood Reporter
În ultimele 15 minute, pierde puțin din credibilitate, neducând situațiile extreme mai departe, însă reușește să ne implice în viețile personajelor, ale căror povești par familiare […], însă sunt realizate și interpretate astfel încât par reale.
Peter Travers – Rolling Stone
End of Watch îți dă superba impresie că ești într-o situație în care nu poți fi ucis.
Manohla Dargis – New York Times
Un film solid, realizat într-un stil art-house și cu interpretări foarte bune.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
unul dintre cele mai bune filme cu polițiști apărute în ultimia vreme.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
“End of Watch” este unul dintre cele mai bune filme polițiste apărute în ultimii ani, o combinație perfectă de interpretări minunate și acțiune uimitoare.
Jordan Hoffman – Film.com
Pur și simplu, nu-mi pot da seama care este scopul acestui film.
Henry Barnes – The Guardian
David Ayer revine în zona filmelor polițiste […] și realizează cel mai bun film al său de până acum.
Geoff Chapman – IGN
Acesta este un film susținut de puterea personajelor sale și de modul în care acestea relaționează unele cu altele, dar și cu lumea înconjurătoare. Nu ai cum să nu-ți pese de ce se întâmplă cu ele.


Niciun comentariu


    1. Program Cinema 5 – 11 octombrie | Monichis

    Răspunde


    (obligatoriu)