Știri
 

English Vinglish (2012)

Off... Engleza asta

 
english vinglish poster
english vinglish poster
english vinglish poster

English Vinglish (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.10.2014
Durata:
134 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
80%
80


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis English Vinglish (2012)

În New York, familia şi societatea unei femei care nu ştie limba engleză o fac să se simtă nesigură. Circumstanţele o fac pe aceasta să depăşească nesiguranţa, să înveţe limba şi să dea lumii o lecţie despre cum poţi deveni un om sigur pe tine şi o femeie încrezătoare.0

 
Recenzii English Vinglish (2012)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Se observa dorinta de a fi un film inspirational, inainte de a fi unul moralizator. Dulce si atotcuprinzator, cu defecte asumate, ramane un film actual al generatiei trecute si ale celei noi.
Andreea Andrușcă – Filme-cărți
Comic și emoționant, filmul reprezintă o evadare într-o lume plină de culoare și frumusețe și are scopul să ne reamintească că o căsnicie nu e un lucru rău atât timp cât există respect. Iar dacă acesta se pierde, trebuie redobândit.
Lucian Safta – Movie News
Când începi o recenzie pentru un film indian te gândești la câte prejudecăți există, asta apropo și de o scenă din filmul pe care îl voi comenta în continuare: English Vinglish. Nu mai vreau să discut despre a vedea sau a nu vedea un film indian. Filmele ori sunt bune, ori nu sunt bune. Atât. Iar English Vinglish este un film bun, ba chiar foarte bun.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un film fără pretenții, dar o comedie plăcută indiană de familie.
Lisa Tsering – Hollywood Reporter
Ceea ce face din English Vinglish un film memorabil sunt pașii mărunți pe care Shashi îi face în drumul ei spre schimbare.
Meena Iyer – Times of India
Fără urmă de îndoială, unul dintre cele mai bune filme din 2012
Kaleem Aftab – Indiewire
O comedie ușoară, tipică Bollywood-ului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)