Știri
 

Escape from Planet Earth (2013)

Cum să evadezi de pe Pământ

 
cum sa evadezi de pe pamant poster
cum sa evadezi de pe pamant poster
cum sa evadezi de pe pamant poster

Escape from Planet Earth (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.08.2014
Durata:
89 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Escape from Planet Earth (2013)

Pe planeta Baab, Scorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA.

Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un SOS de pe o planetă faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary şi porneşte de îndată într-o nouă misiune care se anunţă captivantă.

Dar când Scorch se trezeşte prins în capcana mişelesc întinsă de diabolicul Shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary care urăşte confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară creşte astronomic, Gary e lăsat singur să-şi salveze fratele, dar şi planeta, şi pe soţia lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum şi pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.0

 
Recenzii Escape from Planet Earth (2013)
 
 
Adina Mihalache – Am Doar 18 Ani
Cum să evadezi de pe Pământ este o comedie decentă, cu grafică foarte bună (chiar și personajele extraterestre sunt create într-un mod care prezintă diversitate), potrivită pentru o ieșire cu frații mai mici la cinema, sau pentru o duminică cu întreaga familie, pentru iubitorii filmelor de animație.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Vesel, colorat, pozitiv, cu morală clară, animaţia lui Brunker îşi face datoria. Ea reuşeşte în final să binedispună toată familia.
Mike McCahill – The Guardian
Arma sa secretă este scenariul înclinat spre satiră, la care a lucrat și Stephen Fry, printre alții, care destabilizează atmosfera obișnuită creată de dialogurile normale.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Escape from Planet Earth este o examinare ușor distractivă a rivalității intergalactice dintre frați, care poate că va fi pe placul multor copii, dar nu și al părinților, care vor trebui să stea cu ei.
Stephen Farber – Hollywood Reporter
Un divertisment animat care va fi ușor de uitat.
Laremy Legel – Film.Com
Are tot ce trebuie pentru persoanele care nu vor nimic.
Neil Genzlinger – New York Times
Un film pentru copii despre ființe albastre care călătoresc în spațiu, care are multe escapade, dar aspirații foarte mici.
Sheri Linden – Los Angeles Times
Nu descoperă lumi noi, dar “Escape From Planet Earth” este, în felul său genial, o escapadă suficientă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)