American Independent Film Festival 2019

american-independent-film-festival-2019
american-independent-film-festival-2019

12 aprilie - 18 aprilie

Cea de-a treia ediție a American Independent Film Festival va avea loc între 12 și 18 aprilie la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului.

Unul dintre filmele din program, prezentat în premieră în România, este western-ul The Sisters Brothers, cel mai nou film al lui Jacques Audiard, filmat aproape integral la noi în țară și premiat la Veneția 2018 cu Leul de Argint pentru cea mai bună regie.

The Sisters Brothers / Frații Sisters va fi lansat în România pe 19 aprilie, fiind distribuit de Voodoo Films.

Venit după succesul internațional Deephan (Palme d’Or, Cannes 2015), The Sisters Brothers este primul proiect în limba engleză al lui Jacques Audiard și este bazat pe romanul omonim al lui Patrick deWitt, scris în 2011.

Puteți sta la curent cu noutățile despre American Independent Film Festival pe site-ul filmedefestival.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.


Pornind de la tradiția marilor filme narative americane, American Independent Film Festival continuă să prezinte o selecție a celor mai recente producții independente made in USA, apreciate de critică și public și prezentate în circuitul marilor festivaluri din lume ca Sundance, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Cannes sau Veneția.

Detalii

Începere:
12 aprilie
Se termină:
18 aprilie
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

București
București,România+ Harta Google