Bucharest Fashion Film Festival 2019

Bucharest-Fashion-Film-Festival-2019-afis
Bucharest-Fashion-Film-Festival-2019-afis

11 aprilie - 14 aprilie

Documentarul McQueen, un portret al vizionarului designer britanic, și cineconcertul The Inferno Unseen, care îmbină muzica electronică cu imagini până acum nevăzute din arhiva filmului neterminat al lui Henri-Georges Clouzot, Inferno (1964), sunt primele titluri anunţate în selecţia Bucharest Fashion Film Festival, ce va avea loc între 11 și 14 aprilie, la Cinema Elvire Popesco, Teatrul Odeon, Promenada și Fix | Botanical Bar.

Aflat la a treia ediţie, Bucharest Fashion Film Festival este primul eveniment din România plasat la intersecţia dintre fashion, film și advertising. Festivalul pune bazele unui forum de discuţie despre relaţia dintre film și modă prin proiecţii de scurt și lungmetraje, dezbateri și workshopuri.

Programul include secţiunea competiţională, în cadrul căreia sunt premiate cele mai bune filme de modă locale și internaţionale, proiecţii de filme cult cu scenografie și costume spectaculoase și documentare despre personaje marcante din istoria modei. Lor li se adaugă o expoziţie multimedia, ce cuprinde o selecţie curatoriată de fashion films, cine-concertul The Inferno Unseen, precum și o serie de mese rotunde.

Detalii

Începere:
11 aprilie
Se termină:
14 aprilie
Eveniment Tags:
Sit web:
http://bucharestfashionfilm.ro/

Loc de întâlnire

București
București,România+ Harta Google