HipTrip Travel Film Festival 2017

HipTrip-Travel-Film-Festival
HipTrip-Travel-Film-Festival
  • Acest eveniment a trecut.

23 noiembrie 2017 - 26 noiembrie 2017

HipTrip Travel Film Festival va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București.

Peste 15 filme din toate colțurile lumii, în premieră în România, vor fi prezentate publicului iubitor de călătorii și de cinema.

În 2017, ducem mai departe direcția ediției precedente, una în care am pus accent pe filmele proiectate în premieră națională și cu un pedigree festivalier de invidiat. Fie că e vorba de documentare sau de filme de ficțiune, producțiile selectate ne prezintă într-o lumină nouă destinații pline de personalitate, prin intermediul unui limbaj filmic curajos și inovator. Principala secțiune a festivalului, Focus, este dedicată continentul asiatic, prin excelență eterogen și cum nu se poate mai ofertant din punct de vedere cinematografic, în timp ce secțiunea Exploratorii râmâne în aceeași notă ca și în anii trecuți, dedicată celor care se aventurează pe căi mai puțin umblate. Acestor două secțiuni consacrate, se adaugă Etno Trip, secțiune 100% nouă dedicată oamenilor din spatele destinațiilor, respectiv Hip Kids, secțiunea dedicată copiilor și adolescenților.
– Cătălin Olaru, director artistic.

Anul acesta, HipTrip Travel Film Festival va debuta cu proiecția în premieră națională a filmului Pop Aye, o producție Singapore-Thailanda, în regia lui Kirsten Tan.
Lansat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sundance, unde a fost premiat cu Mențiunea Specială a Juriului pentru Scenariu, Pop Aye este și propunerea orașului-stat Singapore la Oscar 2018. Pelicula va rula joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 19:30 la Cinemateca Eforie.

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival vor fi disponibile pe http://eventbook.ro și în rețeaua de parteneri Eventbook.

Detalii

Începere:
23 noiembrie 2017
Se termină:
26 noiembrie 2017
Eveniment Tags:
Sit web:
http://hiptrip.ro

Loc de întâlnire

București
București,România+ Harta Google