KINOdiseea 2018

KINOdiseea-2018
KINOdiseea-2018
  • Acest eveniment a trecut.

8 noiembrie 2018 - 13 noiembrie 2018

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea va avea loc la București, în perioada 8-13 noiembrie.

Filme de lungmetraj, dar și calupuri de scurtmetraje pentru copii vor fi proiectate anul acesta la Cinema Eforie, Cinema Gloria, Cinema Pro, precum și în mai multe școli din Sectorul 3.

Gala de deschidere a celei de-a 10 ediții va avea loc pe 8 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Pro, cu avanpremiera animației Colț Alb, în regia lui Alexandre Espigares.

În afara competiției, filmul pentru copii Străjerii (regia Liviu Mărghidan) va avea parte de o proiecție specială, urmată de o întâlnire cu echipa care a lucrat la primul lungmetraj românesc cu și despre copii de după 1989.

Ca în fiecare an, KINOdiseea va avea și ateliere cu participare gratuită pentru cei mici, unde cursanții vor învăța, printre altele, tainele actoriei și ale regiei de film, ale realității virtuale sau scenografiei de film.

Gala de Premiere a festivalului va avea loc pe 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Eforie și va fi urmată de un film surpriză.

Mai multe detalii despre programul festivalului și filmele din program puteți găsi pe site-ul www.kinodiseea.ro.


KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, atât ca număr de filme, cât și ca număr de spectatori. Festivalul este recunoscut la nivel internațional de către cea mai importantă asociație pentru promovarea filmelor pentru copii, ECFA — European Children’s Film Association.

Detalii

Începere:
8 noiembrie 2018
Se termină:
13 noiembrie 2018
Eveniment Tags:
Sit web:
http://www.kinodiseea.ro/

Loc de întâlnire

București
București,România+ Harta Google