Película – Latin American Film & Experience 2018

pelicula-Latin-American-Film-&-Experience-2018
pelicula-Latin-American-Film-&-Experience-2018
  • Acest eveniment a trecut.

12 septembrie - 16 septembrie

A treia ediție a festivalului Película – Latin America Film & Experience va avea loc între 12 și 16 septembrie 2018, la București.

Ediția de anul acesta aduce pentru prima data în fața spectatorilor o secțiune competițională dedicată filmelor provenite din America Latină. Înscrierile au fost realizate prin intermediul platformei Filmfreeway și s-au încheiat la finalul lunii iunie.

Spot promo Película 3

Îi invităm alături de noi pe toți cei care doresc să descopere America Latină, dar și pe cei care au vizitat-o deja sau sunt născuți acolo. Timp de 5 zile încercăm să oferim publicului o experiență multisenzorială, o călătorie vie și complexă. Este al treilea an când festivalul este realizat aproape integral din surse proprii. În acest moment principalele ingrediente sunt pasiunea și o echipă de interni și voluntari minunați.
– Ileana Cecanu, orgnizatorul festivalului.

Invitatul de onoare al acestei ediții este Ambasada Peru. Organizatorii își doresc să promoveze cultura țării, prin intermediul filmelor, al expoziției de pictură pregătite, al gastronomiei sau al muzicii.

Biletele sunt puse în vânzare pe eventbook.ro.

Detalii

Începere:
12 septembrie
Se termină:
16 septembrie
Eveniment Tags:
Sit web:
http://pelicula-lafe.ro/

Loc de întâlnire

București
București,România+ Harta Google