Știri
 

What to Expect When You’re Expecting (2012)

Pregăteşte-te, că vine!

 

What to Expect When You’re Expecting (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.06.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
20%
20


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis What to Expect When You’re Expecting (2012)

Jules (Cameron Diaz), prezentatoarea unei emisiuni de fitness la TV şi Evan, vedeta unui show de dans descoperă că provocările cu care se confruntă o femeie însărcinată nu au nimic în comun cu stilul lor de viaţă de până atunci, specific celebrităţilor.

În acelaşi timp, Wendy (Elizabeth Banks), o scriitoare de cărţi despre bebeluşi, este nevoită să îşi ia în serios propriile sfaturi pentru a face faţă schimbărilor hormonale din timpul sarcinii.

Echipei de şoc de personaje haioase i se alătură fotografa Holly (Jenifer Lopez), care este gata să călătorească în jurul lumii pentru a găsi un copil pe care să îl adopte, dar se loveşte de îndoielile soţului ei, Alex.

Cuplul de bucătari Rosie şi Marco, foşti rivali şi îndrăgostiţi fulgerător, completează povestea cu propria lor dilemă: ce faci atunci când primul copil soseşte înaintea primei întâlniri?0

 
Recenzii What to Expect When You’re Expecting (2012)
 
 
Ana Barbu – Raluk
avem atat de multe “atu“-uri aruncate in joc pentru un maxim de audienta (si incasari) incat la sfarsit chiar si sentimentul de distractie se descompune repede.
Dacă reuşeşti să te descurci prin jungla de personaje şi să urmăreşti ce i se întâmplă fiecărui cuplu, filmul devine entertaining. Multe glume reuşite, dar şi destul de previzibile, de duzină. Adică da, cele de clasa a 2-a, cu pârțuri, râgâituri și schimonoseli.
Anthony Quinn – The Independent
Miracolul care s-a întâmplat în mine este că am reușit să rezist la tot filmul fără să vomit. Deși am fost aproape.
Cara Nash – FilmInk
Dacă te aștepți la o poveste siropoasă, hollywoodiană despre femeile însărcinate, atunci vei primi exact asta.
Geoff Berkshire – HIT FIX
Iată la ce să te aștepți de la “What to Expect When You’re Expecting”: umor forțat, întorsături dramatice executate inept, romantism fără atracție între personaje și absolut nicio asemănare cu realitatea.
Mike McCahill – The Guardian
Într-o zi Hollywood-ul va privi femeile ca fiind mai mult decât niște simple ființe care nasc copii; până atunci, rămânem cu proiecte de genul acesta.
Angie Errigo – Empire
E Valentine’s Day cu mai mulți copii și cu mai puține persoane atractive.
Shannon M. Houston – Paste Magazine
e plin cu mult umor, mult dramatism și, cel mai important, cu multe glume deocheate despre sarcini.
William Goss – Film.com
Când spun că What to Expect When You’re Expecting nu-i chiar atât de rău (…), mă refer la faptul că nu seamănă cu Valentine’s Day sau cu New Year’s Eve ale lui Garry Marshall.
Betsy Sharkey – Los Angeles Time
Să n-aveți așteptări mari de la What to Expect.
Peter Travers – Rolling Stone
What To Expect… este un all-star film, care ar putea fi ușor confundat cu Valentine’s Day și cu New Year’s Eve, cu excepția absenței lui Ashton Kutcher.
A.O. Scott – New York Times
Per total, atmosfera este una caldă și sunt câteva momente chiar amuzante.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
“What to Expect” este o comedie care te binedispune, cu suficiente momente întunecate încât să creeze iluzia că chiar este despre ceva anume.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Așteaptă-te la ceva previzibil.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
dacă ești deja părinte sau te pregătești să fii, s-ar putea să te identifici cu câteva dintre personajele acestea și chiar să te distrezi urmărind filmul.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)