Știri
 

Fast & Furious 6 (2013)

Furios şi iute 6

 

Fast & Furious 6 (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.05.2013
Durata:
130 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
61%
61


Parerea ta
15 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Fast & Furious 6 (2013)

De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.

Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din şoferi ucigaşi-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 oraşe ale lumii. Condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, şi pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez).

Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, aşa că Hobbs îi cere lui Dom să-şi strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertaţi, ca să poată să se întoarcă şi ei liniştiţi acasă ca să se reunească cu familiile lor.1

 
Recenzii Fast & Furious 6 (2013)
 
 
Corina Niţescu – Am doar 18 ani
Deşi se vrea a fi un film care dă lecţii de viaţă, Fast and Furious 6 nu depăşeşte categoria filmelor cu maşini, bătăi şi corpuri bine lucrate.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Nici “Fast and Furios” nu mai e ce-a fost odata. A moderat cantitatea atribuita curselor de masini, dar a compensat totul cu multe lupte corp la corp si asta nu poate fi neaparat ceva rau.
Jovi Ene – Filme-cărți
O acțiune extrem de previzibilă, pigmentată cu prea puține elemente inovatoare, nici măcar din punct de vedere al mașinilor de cursă. Poate doar tancul din film să fi fost o surpriză, dar nu și de cei care au văzut trailerul.
Cristina Zaharia – Port.ro
Atâta timp cât nu vă puneţi întrebări în întunericul sălii de ce un erou face una sau alta sau cum e posibil să sară ca o veveriţă zburătoare, e în regulă. Filmul funcţionează brici şi te ţine captiv.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Tema centrala a acestui nou capitol, legaturile de familie, nu este exploatata suficient cum nici personajele nu fac nimic extraordinar.
Filmele din seria Fast and Furious obișnuiau să fie considerate niște plăceri vinovate. Ei bine, de acum încolo, nu mai sunt. Pentru mine, au devenit plăceri adevărate
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
La graniţa ridicolului, un derby al distrugerilor, care se întâmplă să fie, totodată, şi perfect construit pentru o IQ scăzut.
Peter Bradshaw – The Guardian
Oarecum prostesc, dar plăcut până la urmă.
Jim Vejvoda – IGN
Chiar dacă nu e la fel de bun ca Fast 5, Fast & Furious 6 este, totuşi, o călătorie încântătoare, care leagă povestea de începuturile sale şi, în acelaşi timp, pregăteşte aventurile viitoare.
Laremy Legel – Film.Com
Are câte ceva pentru toată lumea, atât timp cât toată lumea vrea acţiune supraîncărcată.
Drew McWeeny – Hit Fix
“Furious Six” oferă cea mai tare acţiune din această serie de neoprit.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Oricât de prostească sau de bizară devine acţiunea – şi chiar ajunge să fie ridicolă la un moment dat – reuşeşte să ofere audienţei sale ceea ce aştepta.
Anthony Quinn – The Independent
Această a şasea parte a seriei nu îi pasă câtuşi de puţin de realism, încât aduce la viaţă un personaj care a fost ucis chiar în faţa ochilor noştri în filmul precedent.
Justin Hess – Channel 24
Deşi nu este la fel de bun ca Fast 5, este un film zgomotos şi un mod distractiv de a-ţi petrece timpul la cinema.
Owen Williams – Empire
Un pas înapoi faţă de Fast 5, dar tot are cu o viteză în plus faţă de oricare alt sequel.


1 comentariu


  1.  
    5%

    este cel mai tare film..il ador!!!

    Răspunde


    (obligatoriu)