Știri
 

Fata cu ochii verzi (2015)

Fata cu ochii verzi

 
fata-cu-ochi-verzi-poster
fata-cu-ochi-verzi-poster
fata-cu-ochi-verzi-poster

Fata cu ochii verzi (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.06.2015
Durata:
90 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Nicio recenzie până acum. La minimum 4 recenzii se stabilește un cinemaMetru.
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Fata cu ochii verzi (2015)

Mircea, un tânăr romancier, întreprinde împreună cu membrii unui cerc studenţesc din care face parte, o excursie la o mănăstire. Acolo o cunoaşte pe Nişka, o tânără de o frumuseţe copleşitoare, de care se îndrăgosteşte. De acum încolo relaţia dintre cei doi va semăna mai curând cu un joc de ping-pong, care pare să ducă la un final imprevizibil, în condiţiile în care tânărul romancier îşi urmăreşte cu perseverenţă idealul profesional.

El încearcă să scape de sentimentul de dragoste pentru tânără, de care este efectiv dominat, aruncându-se într-o aventură sexuală cu o altă studentă, Nonora, lipsită de prejudecăţi.

În timpul unei călătorii în Italia, Mircea se întâlneşte la Roma cu scriitorul Giovani Papini, autorul volumului ?Un uomo finito?, de care rămâne profund impresionat. Peste un an revine la Roma pentru a studia epoca Renaşterii, timp în care descoperă opera lui Dasqupta şi se hotărăşte să meargă în India ca să studieze orientalistica. Fata de care este îndrăgostit însă, rămâne copleşită de sentimentul abandonului.0

 
Recenzii Fata cu ochii verzi (2015)
 
 


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)