Știri
 

The Fault in Our Stars (2014)

Sub aceeaşi stea

 

The Fault in Our Stars (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.06.2014
Durata:
125 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
88%
88


Parerea ta
5 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis The Fault in Our Stars (2014)

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost “în fază terminală”. Însă, când îl întâlneşte pe Augustus Waters, care suferă şi el de aceeaşi boală cumplită şi apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.2

 
Recenzii The Fault in Our Stars (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
[…] productia este una inteligenta si schiteaza tipare neconventionale de personaje care ridiculizeaza cu istetime propriile neajunsuri, invitand la hohote de ras. Zambete pentru care nu te simti vinovat.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Implicarea tuturor tertipurilor emoționale posibile în disperarea de a smulge o lacrimă spectatorului este cancerul acestui film, și totodată motivul pentru care nu va rămâne în memorie ca “un film bun”, ci doar ca “unul la care se plânge”. Fără (o parte din) ele ar fi fost chiar un film “okay”.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Hazel traieste. Hazel iubeste, Hazel este ironica si aroganta. Hazel este un om, o supravietuitoare si in ultima perioada putine filme au reusit cu simplitate sa ne arate cat de scurta este viata si cat de important este, asa cum zicea si Jack Dawson ‘to make each moment count‘.
Matt Patches – IGN
Naturala Shailene Woodley și o mână de de interpretări solide în rooluri secundare nu pot opri The Fault in Our Stars să se prăbușească sub efectul lacrimogen.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Ceea ce susține filmul în momentele mai delicate sunt temele îndrăznețe pe care le abordează.
Peter Travers – Rolling Stone
Este o poveste de dragoste proaspătă, plină de viață.
A.O. Scott – New York Times
Filmul își propune să te facă să plângi, nu doar să lăcrimezi puțin, ci să plângi până îți curge nasul, iar fața ți se înroșește. Și reușește.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
“The Fault in Our Stars” se simte inert din punct de vedere emoțional, în ciuda multor momente care sunt menite să îți pună un nod în gât.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Puterea filmului provine clar din romanul lui Green, care refuză să devină o dramă despre cancer plină de clișee, creând două personaje credibile, care vibrează, pline de umor și inteligență.


2 Comentarii


 1.  
  0%

  Afara a prins destul de bine aceasta drama, care se vrea a fi o poveste de dragoste dramatica, iar daca te pui in pielea personajelor, ajungi sa pleci deprimat din cinematograf. Per total este un film bun, dar la noi in tara nu a prins asa de bine, poate si pentru ca a fost lansat in acelasi weekend cu 22 Jump Street.
 2.  
  4%

  Scenariu foarte reusit. A fost reusit dar nu merita tocmai nota maxima

  Răspunde


  (obligatoriu)