Știri
 

Focus (2015)

Focus

 

Focus (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.02.2015
Durata:
104 minute
Site oficial:
Focus (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Focus (2015)

Nicky Spurgeon (Will Smith) este un escroc cu experienţă. O întâlneşte pe frumoasa Jess (Margot Robbie) şi începe să o înveţe secretele meseriei, dar dispare fără urmă când simte că începe să se ataşeze de ea. Trei ani mai târziu, Nicky şi Jess se întâlnesc din nou în Buenos Aires, unde bărbatul încearcă să păcălească un multimiliardar. Doar că Jess a pus ochii pe aceeaşi pradă.1

 
Recenzii Focus (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Nimic mai mult decat ceea ce promite sa fie, „Focus” se pierde uneori in punctele moarte iar explicatiile care vin cu intarziere, scartaie putin. Insa pentru un film in care se mixeaza actiunea, comedia si momentele moderate de drama, functioneaza perfect, fara a face abuz de vreo scamatorie inutila.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Din păcate cam tot ce se vede pe ecran a mai fost văzut deja în alte filme, prin urmare Focus se bazează exclusiv pe carisma celor doi actori principali şi câteva scene de acţiune pentru a-şi ţine spectatorii atenţi.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Din păcate, fără a reuși mare lucru pe plan artistic sau psihologic, filmul este, în mare parte, unul de acțiune lejeră, de weekend, și îl recomand în special fanilor lui Smith, care probabil că îi duc dorul și îl așteaptă într-un decor încântător.
Dragos Diaconu – To the Edge and Back
[…] am fost placut surprins sa vad cum totul a curs asa cum trebuia, iar schimbarile de situatie au parut la locul lor intr-o poveste despre escocherie, care mi-a adus un pic aminte de Ocean’s Eleven.
A.O. Scott – New York Times
În cea mai mare parte a sa, este distractiv să-i urmărești pe Will Smith și pe Margot Robbie.
Geoffrey Macnab – The Independent
Filmul pare că este ca un surogat al uneia dintre dramele lui David Mamet, în care fiecare înseală pe fiecare, dar suferă de lipsa plauzabilității.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Focus reprezintă o reamintire a motivelor pentru care ne-a plăcut de Fresh Prince în urmă cu mulți ani.
Peter Bradshaw – The Guardian
Nu există nicio urmă din vechiul șarm al lui Will Smith în acest film mediocru, care nu are aproape pe nimeni și nimic de care să-ți pese.
Peter Travers – Rolling Stone
Glenn Ficarra și John Requa, care împărtășesc creditele de scenarist și de regizor, stabilesc romanța dintre două persoane care nu pot avea încredere între ele. Este un spectacol care se remarcă mult prea devreme. Dar, actorii principali reprezintă distracții care îți iau vederea.
Nick De Semlyen – Empire
Ca unul dintre cocktailurile colorate pe care le bea Smith, este mai mult un film de moment decât ceva de care îți vei aduce aminte.
Eric Kohn – IndieWire
Un film inteligent, dar mai puțin inspirat.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Will Smith și Margot Robbie își păstrează carisma chiar și când scenariul începe să se destrame din cauza propriilor sale răsturnări de situație.
Brian Formo – IGN
Este suficientă substanță pentru a fi captivat de Focus, încât chiar și când povestea deviază în ridicol, te poți baza pe Ficarra și Requa să găsească o nouă scenă principală de efect.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Din păcate, din moment ce caracteristicile principalelor personaje sunt lipsa sincerității și caracterul mincinos, este greu să te facă să te intereseze vreunul dintre ele.


1 comentariu


  1.  
    5%

    Nu poti sa nu ii dai nota maxima lui Will Smith , este un film de exceptie, mie mi-a placut foarte mult, cu tot ca in unele faze te plictiseai… dar pt Will – Maxim

    Răspunde


    (obligatoriu)