Știri
 

I, Frankenstein (2014)

Eu, Frankenstein

 

I, Frankenstein (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.01.2014
Durata:
93 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
17%
17


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis I, Frankenstein (2014)

Adam a fost creat acum 200 de ani. Ajuns în zilele noastre, el este ieşit din comun nu atât datorită cicatricilor de pe faţă, cât abilităţilor de luptă, a curajului, a rapidităţii mişcărilor cu care ucide demonii. Prins la mijloc într-un război între rase, de el depinde acum salvarea oamenilor.0

 
Recenzii I, Frankenstein (2014)
 
 
Corina Niţescu – Am doar 18 ani
Cu toate acestea, nu pot spune că filmul este o dezamăgire totală. Este genul de peliculă pe care să o vezi la sfârşitul unei săptămâni grele, atunci când tot ce vrei să urmăreşti este o luptă între două tabere, efecte speciale şi un univers gotic bine creat.
Gabriela Istrate – F and G must see
Să fim clari, filmul nu este un total eșec, și dacă aveți chef de lupte de proporții, mult CGI și IMAX fără prea mult conținut real, atunci o pungă de popcorn și o băutură rece vă vor face companie bună. Dacă îl comparați însă cu capodoperele genului, “I, Frankenstein” nu rezistă mult presiunii.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“I, Frankestein” ramane un pariu pierdut pentru resuscitarea unor legende cu potential si o irosire de talent intr-o lupta ticsita de involutii.
Clark Collis – Entertainment Weekly
Filmul duce mare lipsă în departamentul suflet.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Filmul – care alternează între replici nesfârșite și scene CGI montate în stilul jocurilor video – “reușește” să fie plictisitor în ambele departamente.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)