Știri
 

Friends with Benefits (2011)

 

Friends with Benefits (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.09.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
65%
65


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Friends with Benefits (2011)

În Friends with Benefits/Prietenie cu folos, tinerii Jamie si Dylan sunt cei mai buni prieteni. Pretinzand ca nu ii inteleg pe oamenii care nu se bucura de beneficiile unei legaturi strict sexuale, in care sa nu intervina niciun fel de sentimente si in care cei doi parteneri sa nu se implice emotional si sa nu isi faca sperante desarte de viitor, Dylan si Jamie iau decizia de a incepe o idila bazata exclusiv pe latura erotica, fara sa strice amicitia speciala dintre ei si fara sa amestece placerea fizica cu afectiunea. Dar ce se întâmplă când unul începe să simtă mai mult decât şi-a propus iniţial?1

 
Recenzii Friends with Benefits (2011)
 
 
Simona – FilmeTari
Friends With Benefits încheie şirul comediilor de vară, dar fără să-şi lase amprenta sau să te facă să-l mai menţionezi după vizionare. Practic, retrăim experienţa pe care Hollywood-ul ne-a mai oferit-o anul acesta cu No Strings Attached, dar de data asta îmbrăcată în straie noi. Dacă sunteţi fan/ă Mila Kunis sau Justin Timberlake, puteţi să daţi o fugă până la cinema (nuditatea este asigurată din partea amândurora). Dacă nu, staţi liniştiţi acasă, nu pierdeţi nimic.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Primul lucru care-ţi vine în minte când te gândeşti la Friends with Benefits este că subiectul seamănă suspect de mult cu No Strings Attached/Fără obligaţii, comedia cu Natalie Portman şi Ashton Kutcher. Nouă ni se pare că filmul cu Justin Timberlake şi Mila Kunis este mult mai bun şi chiar merită o vizită în doi la cinema.
Dacă Portman şi Kutcher se potriveau ca nuca în perete (probabil doar Demi Moore se potriveşte cu mai tânărul Ashton, dar mai bine nu pe marele ecran), cu totul alta e situaţia în cazul lui Justin şi Mila: între cei doi există o chimie care dă foarte bine şi reuşeşte să te ţină în priză cu replici deştepte, chiar dacă povestea e departe de-a ieşi pe primul loc la concursul de originalitate.
Andreea Ciobanu – Raluk
Friends with Benefits este o comedie draguta, dar previzibila si plina de clisee. Ciudat este ca asta nici nu te deranjeaza. Poate datorita glumitelor pe care insusi filmul le face pe seama cliseelor sau poate datorita actorilor care au o chimie rar vazuta pe micul sau marele ecran.
Ştefan Gheorghieş – CineBlog
Friends with Benefits rămâne o comedie destul de reuşită, poate un pic prea animată pentru anumite categorii de vârstă, dar pentru fanii Mila Kunis nu va fi o dezamăgire. Chimia pe platou între Timberlake şi Kunis este una bună, un rol important jucându-l probabil şi relaţia din viaţa reală.
Peter Travers – Rolling Stone
În ciuda interpretărilor pline de viață ale actorilor principali, filmul nu te atrage suficient de mult.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Friends With Benefits urmează formula comediilor romantice ca și când ar fi regizat pe autopilot, dar asta nu înseamnă cu nu reprezintă o experiență plăcută.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Justin Timberlake și Mila Kunis întrețin cum se poate mai bine această comedie revigorantă.
Manohla Dargis – New York Times
Friends With Benefits, o comedie chiar amuzantă (serios) despre dragoste şi sex în epoca reţelelor de socializare, are parte de momente fructuoase tocmai prin faptul că-şi bate joc, într-un fel, chiar de clişee propriului său gen.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Mi-a plăcut Friends With Benefits, dar nu atât de mult precum aş fi dorit, până la un anumit punct, pentru că povestea centrală a filmului are o scăpare importantă.
Anna Smith – Empire
Filmul are şarm, dar dă greş în a prezenta povestea pe care o promite iniţial. Este bun pentru o comedie romantică, dar inferior primului film al regizorului Gluck, Easy A.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Vreți adevărul gol-goluţ? Această poveste cu Justin Timberlake şi Mila Kunis este satisfăcătoare în mare parte. Exceptând momentul în care devine serioasă.
Edward Davis – IndieWire
Friends With Benefits sfârşeşte prin a deveni comedia romantică modestă care, cu greu, încearcă să evite a fi.
Joshua Blackman – Film Ink
Această comedie romantică cu o poveste surprinzător de inteligentă satirizează clişeele genului şi este sprijinită de interpretările actorilor principali, între care există o legătură extraordinară.
Eric D. Snider – Film.Com
Filmul este bun, dar doar datorită legăturii create între actorii pincipali.
Anthony Quinn – The Independent
Această comedie se crede peste nivelul altor comedii romantice – o strategie riscantă așa cum a rezultat.
Ariel Amazing – The Vine
Friends With Benefits este o comedie romantică, dar nu te lăsa înșelat de aparențe, deoarece filmul este chiar bun.
Jason McKiernan – Film Critic
Friends With Benefits pune un mare semn de exclamare la comediile surprinzător de bune din această vară.


1 comentariu


  1.  

    Un film destul de bun, a fost peste No Strings Attached.
    Il recomand

    Răspunde


    (obligatoriu)