Știri
 

Friends with Kids (2011)

Prieteni cu copii

 

Friends with Kids (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.05.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
67%
67


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Friends with Kids (2011)

Jason (Adam Scott) şi Julie (Jennifer Westfeldt) sunt ambii singuri şi locuiesc în Manhattan. Sunt prieteni foarte buni încă din facultate, locuiesc în acelaşi bloc, au încredere unul în celălalt, dar nu simt niciun fel de atracţie reciprocă. Prietenii lor, Leslie (Maya Rudolph) şi Alex (Chris O’ Dowd) sunt amuzanţi şi foarte direcţi, iar Ben (Jon Hamm) şi Missy (Kristen Wiig), foarte atrăgători şi înfocaţi – atât de înfocaţi încât chiar fac sex în toaleta restaurantului atunci când ies cu toţii.

Patru ani mai târziu însă, totul este complet schimbat. Leslie şi Alex au doi copii, Missy şi Ben au un nou-născut, iar Jason şi Julie, tot singuri şi fără copii… Şi atunci apare IDEEA! Ce-ar fi ca ei doi să facă un copil fără nicio obligaţie sentimentală, să îl crească împreună, dedicându-i fiecare jumătate din timp şi să caute relaţii fără complicaţii, în cealaltă jumătate?1

 
Recenzii Friends with Kids (2011)
 
 
Radu Acsinia – Raluk
Friends with Kids este un film ce ar trebui vazut fiindca este o lectie de viata foarte buna, dar si deoarece este ceva diferit fata de comediile romantice clasice. Este o gura de aer proasptat, creata fara un buget extravagant sau cu niste cadre scumpe, ci doar cu foarte mult suflet.
Helen OHara – Empire
Beneficiază de o distribuție extrem de captivantă, dar aduce prea mult cu un rom-com pentru a-l putea considera la fel de inteligent sau de emoționant ca precedentul film al lui Westfeldt.
Anthony Quinn – The Independent
Dă dovadă de curaj abordând un experiment social ”super-progresiv” ca acesta, dar știi că e doar o chestiune de timp până când regulile comediei romantice vor pune stăpânire pe film.
Acest film reprezintă una dintre acele ocazii în care cei mai mulți oameni, dar mai ales cuplurile, se vor distra, însă probabil vor și învăța câte ceva.
Cara Nash – FilmInk
Este plin de șabloane, dar este salvat de talentul și farmecul actorilor
Eric Kohn – Indiewire
Exact când ajunge pe un teritoriu demn de explorat, [Jennifer Westfeldt] se întoarce brusc la vechea rutină.
Annlee Ellingson – Paste Magazine
Friends with Kids nu este o lecție — ci, mai degrabă, o comedie romantică pentru adulții pentru care probleme precum planificarea familială sunt o realitate.
Jeannette Catsoulis – New York Times
un film plin de vorbărie, previzibil, o comedie romantică mai-puțin-curajoasă-decât-se-vrea care se întreabă dacă atracția sexuală poate supraviețui unei nașteri.
Peter Travers – Rolling Stone
o comedie înduioșătoare și permanent amuzantă
Sheri Linden – Los Angeles Times
se situează destul de confortabil în rândul comediilor romantice de duzină.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Trebuie să existe un motiv mai bun pentru a avea copii decât ca aceștia să fie subiectul unui rom-com. Nu credeți?
Bill Gibron – Film Critic
Confirmă faptul că RomCom-ul n-a murit.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Observații asupra vieții de părinte, pro și contra, sunt scurte și inteligente, iar Scott fură atenția tuturor spectatorilor fără efort
Ellen E Jones – The Guardian
Friends with Kids pleacă de la o premiză romantică neobișnuită și o explorează pe îndelete, într-un mod instructiv, care satisface publicul.
David Rooney – Hollywood Reporter
O comedie romantică, căreia îi trebuie timp să-și găsească ritmul, dar pe parcurs oferă umor și entuziasm.


1 comentariu


  1.  

    Interesant, o sa ma uit si eu la el, desi mi se pare un pic dubios din trailer.

    Răspunde


    (obligatoriu)