Știri
 

Fright Night (2011)

 

Fright Night (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.08.2011
Gen:
Site oficial:
Fright Night (2011)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
76%
76


Parerea ta
14 voturi

 
Actori

Sinopsis Fright Night (2011)

Charley Brewster (Anton Yelchin) trăiește viața perfectă – face parte din gaşca cea mai populară, iar prietena lui este fata cea mai frumoasă din liceu. Problemele încep atunci când un străin, Jerry (Colin Farrell), se mută în vecini. La început el pare a fi un tip de treabă, dar este ceva care nu pare a fi în regulă cu el, iar partea proastă este că nimeni nu îşi dă seama de acest lucru. După ce observă câteva lucruri ciudate în ceea ce îl priveşte pe noul vecin, Charley ajunge la o concluzie terifiantă: Jerry este un vampir care vânează în cartierul său. Nu poate să convingă pe nimeni de acest lucru și se hotătăște să rezolve problema singur.
 
Recenzii Fright Night (2011)
 
 
Peter Travers – Rolling Stone
La naiba, Farrell ăsta e chiar bun!
Chris Tilly – IGN
Deși este distractiv, nu poți să nu te gândești că realizatorii ar fi putut să abordeze întregul proiect plecând de la ideea ”dacă nu-i stricat, nu-l repara”, și să nu mai sugă sângele excelentului original.
Fright Night reușește, nu chiar la fel ca ultimul remake al lui Craig, dar reușește să fie înfiorător, captivant și amuzant. Trei lucruri pe care Fright Night ar trebui să le conțină întotdeauna.
Roger Ebert- Chicago Sun-Times
Fright Night, regizat de Craig Gillespie și scris de Marti Noxon, este cu câteva grade superior lui Final Destination 5. Spun asta în ciuda certitudinii mele că va fi urmat de Fright Night 2, 3, 4 și 5, în care o serie de vecini dubioși vor fi plasați printr-o mulțime de locații exotice. Eu însă nu am nevoie de mai mult. Două filme bazate pe aceeași premiză în decursul a 26 de ani sunt suficiente.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Acest remake decent al unuia dintre cele mai bune filme cu vampiri din anii 80 ar trebui să-i sature pe fanii filmelor horror.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
În cele din urmă, în mod cu totul surprinzător, are o mulțime de lucruri bune.
Oliver Lyttelton – IndieWire
Nu știu ce părere aveți voi, dar mie-mi place să găsesc, chiar și la o comedie-horror fără prea multe pretenții, o scenă cu adevărat memorabilă, sau măcar o replică. Uneori, a-ți face doar treaba nu e suficient.
A.O. Scott – New York Times
Vechiul Fright Night chiar era de groază. Acesta, deși pare să prefere mai mult efectele digitale în schimbul vechilor ”metode de speriat”, reușește să capteze atenția publicului și să-l țină într-o continuă stare de încordare.
Bill Gibron – FilmCritic
Noul Fright Night are colți și pentru fanii vampirilor acesta chiar este un lucru bun.
William Goss – Film.com
În general, Fright Night e mai amuzant și mai înfiorător decât multe alte filme de genul lui.
Drew McWeeny – HIT FIX
Regizorul Craig Gillespie reușește să-i aducă destul de multă energie în acest film și unele scene i-au ieșit chiar bine. Însă în momentul în care îți lipsește logica și când lucrurile par că se întâmplă doar pentru că așa trebuie, fără niciun motiv anume, e greu să-l iei în serios.


20 Comentarii


 1.  
  xxxgtf

  mi-o placut. in mod sigur e filmu d groaza la care am ras cel mai mult.
 2.  
  criss

  Mie mi-a placut. De acum n-o sa mai ratez nimic cu COllin farrell.
 3.  
  horatiu

  pai e intre, un horror comedie, cam asa ceva, e fain rau oricum
 4.  
  cosmin

  Crede-ma ca e de bine o sa iti placa
 5.  
  Ioana

  Mie mi s-a parut bine realizat si colin si facut bine treaba
 6.  
  saramon

  mă, da la toată lumea le-o plăcut?
 7.  
  galactic

  se pare ca majoritatea a fost incantata de el
 8.  
  Cornel

  E si de groaza, si de comedie, si aste e foarte bine.:D
 9.  
  giani

  Inca nu am ajuns dar din ce vad merita incercat
 10.  
  codrut

  cum sa nu iti placa cand razi si tremuri il acelasi timp
 11.  
  anonimu

  un film shmecker
 12.  
  Bianca

  o sa-l vad sambata. Abia astept!
 13.  
  Tora

  mai chiar a meritat asteptarea… a fost bun
 14.  
  Tibyscus

  in sfarsit un film care te tine atent pana la sfarsit.
 15.  
  Deea24

  m-a topit vampirul Jerry :)
 16.  
  Silvana

  Daca m-ar invita cei doi vampiri din Twilight si din Fright Night in oras… sincer, nu stiu cu care m-as duce. Grea alegere.
 17.  

  I love the original one. Fright Night had a nice blend of comdey and fright. It is one of my all time favorite vampire movies. Those were the days when vampires were actually scary and ugly when they revealed themselves. When I was younger a few of their scenes made jump in the middle of the night and made me laugh in others. I am hoping that we get to see an Evil Ed and a Perter Vincent. They were the ones that made the movie special. The preview so far has me a little worried and I am not sure if I like it or not. I am crossing my fingers and I hope they do justice and give respect to the original classic that I love so much.

  Răspunde


  (obligatoriu)