Știri
 

Frozen (2013)

Regatul de gheaţă

 

Frozen (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.12.2013
Durata:
102 minute
Site oficial:
Frozen (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 19 critici/bloggeri de mai jos.
89%
89


Parerea ta
17 voturi

 
Actori

Sinopsis Frozen (2013)

Frozen spune povestea a două surori, prințese în Ținutul Arendelle: Elsa, viitoare regină, serioasă și nesigură pe puterile ei magice, și Anna, prințesa neînfricată și optimistă care visează să-și întâlnească alesul.

Când, din greșeală, Elsa își transformă regatul într-un ținut al ghețurilor, iar apoi se retrage într-un Palat de Gheață aproape inaccesibil, Anna pleacă în căutarea ei. Alături de Kristoff, un obișnuit al munților, de renul acestuia, Sven, și de simpaticul om de zăpadă Olaf, Anna va încerca să salveze Regatul Arendelle de la iarna veșnică, dar și de inamicii săi care au pus gând rău micului Regat.1

 
Recenzii Frozen (2013)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
O animatie de sezon care face din zapada un personaj in sine si care isi individualizeaza povestea. Mai degraba o lasa sa curga liniar si deloc surprinzator, dar cu perioade nostime de cele mai multe ori surprinse intr-un cadru alb feeric.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
o animaţie inspirată de basmul “Crăiasa zăpezii” care nu ar trebui să lipsească din programul de sărbători al familiilor cu copii. Un film distractiv şi colorat, cu un subiect învăluit într-o iarnă posibil veşnică şi o iniţiativă plină de abnegaţie, ar putea fi interesant şi pentru restul spectatorilor
Mihaela Mandru – Filme-cărți
muzica de calitate pe versuri bine alese, o poveste romantica spusa cu umor si multa fantezie, cel mai spectaculos decor-paradis de iarna si multa incredere din partea realizatorilor ca “Frozen” ne va fascina. Si nu s-au inselat deloc.
Gabriela – F&G Must See
Personajele sunt bine conturate, replicile reușesc să încadreze foarte bine narațiunea. Niciun personaj nu este întâmplător, fiecare își găsește rolul bine justificat în poveste.
Andreea Verde – metropotam
Am avut parte de 2 printese frumoase si autoironice, scene de musical, replici amuzante – este genul de film pe care vrei sa il vezi in perioada sarbatorilor.
Cristina Zaharia – Port.ro
Amuzantă, modernă, ritmată, pentru toată familia, pentru toate vârstele. Filmul care să meargă la inimă, mai ales de sărbători.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“Frozen” aminteste de productiile de pe Broadway – va recomand sa o vedeti pe Idina Menzel in “Wicked” – si incanta prin cantece, atmosfera, grafica si personajele de care te atasezi.
Peter Bradshaw – The Guardian
Entertainment de cea mai bună calitate de văzut cu familia.
Helen O’Hara – Empire
Chiar dacă este previzibil, are suficiente momente amuzante și câteva scene bune de acțiune.
Peter Travers – Rolling Stone
Într-un an slab în ceea ce privește filmele de animație, Frozen – bazat, oarecum, pe povestea Crăiasa zăpezii – este cea mai bună animație a anului.
Christy Lemire – RogerEbert.com
În vreme ce călătoria ar putea să pară mult prea familiară, destinația ne rezervă câteva surprize.
Stephen Holden – New York Times
Peisajele sale de vis, strălucitoare, pline de zăpadă și gheață, sunt cele mai captivante imagini ce pot fi văzute în animațiile Disney.
Laremy Legel – Film.com
Animația e frumoasă, muzica e captivantă iar versurile sunt inteligente.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Frozen este un basm încântător care îți demonstrează cum ceea ce este nou în animație poate căpăta o nouă definiție pe neașteptate.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Cu o viziune nouă, contemporană, asupra unei povești clasice, cu niște peisaje nordice animate splendid și cu o serie de veterani de pe Broadway cântând balade fermecătoare, Frozen este o distracție superbă din chiar primul moment.
Geoff Baker – Paste Magazine
Frozen pare exact ca un spectacol-tribut de pe scenele din Las Vegas: cuprinde toate momentele pe care le aștepți, însă fără a surprinde și sufletul poveștii căreia îi oferă tribut.
Drew McWeeny – HIT FIX
Frozen este dovada unei alchimii creative puternice, în care totul funcționează perfect, așa cum realizatorii probabil nici nu și-ar fi imaginat.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Plin de energie, amuzant și nu foarte siropos, precum și primul film de la Hollywood din ultimii ani care să amintească de pericolul răcirii globale și nu al încălzirii
Drew Taylor – The Playlist
Frozen arată ca o animație clasică Disney.


1 comentariu


  1.  

    La Arad dorim filmul Frozen în varianta subtitrată!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  1. O găselniţă faină pentru a promova filmul "Frozen" • Republica Culturală Chineză

Răspunde


(obligatoriu)