Știri
 

Gambit (2012)

Răzbunare cu stil

 

Gambit (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.03.2013
Durata:
89 minute
Rating:
NR-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Gambit (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
19%
19


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Gambit (2012)

Harry (Collin Firth), un curator de artă, caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. După ce i-a suportat toanele, palmele, nuditatea la birou, asta trebuie să fie soluţia de salvare.

Are însă nevoie de ajutorul unei femei frumoase, dispusă să fie momeala. Nicole (Cameron Diaz), femeie de rodeo dintr-o bucată, pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.0

 
Recenzii Gambit (2012)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
personajele sunt abia schiţate, unidimensionale şi deloc memorabile. Ca întreg filmul, de altfel.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Nu am vazut originalul din 1966. Stiu totusi ca “Gambit” din 2012 nu este vreun exponat valoros al genului caruia i se subordoneaza.
Jovi Ene – Filme-cărți
Gambit s-a dorit o comedioară cu stil, cu o distribuție plină de actori talentați (cu talentul deja dovedit), cu niște scenariști celebri și buni (da, despre frații Coen vobesc), dar nu i-a ieșit nimic sau aproape nimic.
Ioana Bărbărie – FilmeTari
Gambit nu este o adaptare cinematografică a filmului din 1966 cu Michael Caine, în ciuda identității de titlu și deși folosește în mod aproape abuziv numele personajelor principale. Nici o creație originală nu reușește să fie, chiar dacă numele fraților Coen pe care ni-l flutură filmul prin față este mai mult decât suficient să ne convingă să-l vedem.
Cristina Zaharia – Port.ro
Cu câteva repetiţii binevenite, necesare prin acumulare pentru efectul comic, cu exagerările tipice genului, plus o scenă lungă la hotel Savoy foarte reuşită, care poate funcţiona ea singură ca un scurt metraj, ritm lent şi picioarele frumoase ale lui Colin Firth, filmul nu este cea mai bună comedie pe care ai văzut-o vreodată, dar e una de ţinut minte.
Ioana Raluca Popescu – KoolHunt
Gambit este un film slab, ce poate sa atraga spectatori doar daca sunteti fanii celor 4 actori angrenati in productie. Asta in caz ca nu alegeti sa vedeti alte filme in reluare, iar acest lucru este indicat fata de ce va poate oferi Gambit.
Peter Bradshaw – The Guardian
Îngrozitor de mult talent s-a irosit aici.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Chiar și cu un scenariu de frații Coen și cu o distribuție de valoare, în frunte cu Colin Firth, acest film ce se desfășoară în Londra contemporană nu reușește să se ridice la potențialul său, nici măcar ca o comedie ușoară.
Kim Newman – Empire
Câteva zâmbete și un farmec subtil, dar râsetele lipsesc.
Daniel Krupa – IGN
Regizorul Michael Hoffman a făcut o comedie plictisitoare, fără râsete, fără umor și fără farmec.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)