Știri
 

Gangster Squad (2012)

Elita gangsterilor

 

Gangster Squad (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.01.2013
Durata:
113 min.
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
35%
35


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Gangster Squad (2012)

În Los Angelesul anului 1949 nu se întâmplă nimic fără aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controlează întregul oraş, adjudecându-şi câştigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate şi toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuşeşte să facă toate acestea atât sub protecţia călăilor săi plătiţi, cât şi a poliţiei şi politicienilor pe care îi are la mână.

O asemenea imagine feroce este suficientă pentru a ţine la distanţă chiar şi pe cei mai corecţi şi îndrăzneţi oameni ai legii, nu însă şi pentru echipa secretă a poliţiei formată din sergentul John O’Mara (Josh Brolin) şi Jerry Wooters (Ryan Gosling), care şi-au propus să-l distrugă pe Cohen odată pentru totdeauna.0

 
Recenzii Gangster Squad (2012)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul are mult umor, dozat în porţii mici, violenţă cât să devină nerecomandabil tinerilor sub 15 ani şi acţiune care să te ţină lipit de scaunul de cinema.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Problema filmului este că regizorul Ruben Fleischer ne ademeneşte să dorim să vedem un thriller care are o intrigă, însă O”Mara şi echipa sa de poliţişti nu descoperă niciun plan coerent în acest sens.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Actorii sunt buni, dar, în afară de Brolin şi Gosling, niciunul nu primeşte momente speciale proprii în care să-şi lase amprenta asupra filmului.
Nick De Semlyen – Empire
Sean Penn nu a mai fost atât de distractiv de la Jeff Spicoli, iar filmul are parte de multă acţiune brută. Dar, Gangster Squad se dovedeşte a fi un exemplu minor pe lista filmelor noir care se petrec în LA.
Chris Tilly – IGN
Gangster Squad arată superb, dar este frustrant pentru că având atât de multe persoane talentate implicate ar fi putut fi mult mai mult decât ceea ce este.
Jonathon Natsis – FilmInk
Chiar dacă, probabil, nu se află în aceeaşi ligă cu alte filme clasice cu gangsteri, este un film cu o distribuţie de excepţie, distractiv de văzut.
Anthony Morris – The Vine
Dacă nu eşti un fan al filmelor cu gangsteri, atunci nu prea există multe de văzut la Gangster Squad care să merite cu adevărat, iar dacă cei de la studiourile Warner Brothers sperau ca prin el să revitalizeze genul acesta, atunci vor rămâne foarte dezamăgiţi.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)