Știri
 

Get Hard (2015)

Mare şi Tare

 

Get Hard (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.03.2015
Durata:
100 minute
Site oficial:
Get Hard (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Get Hard (2015)

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi-milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.

Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt.0

 
Recenzii Get Hard (2015)
 
 
Geoffrey Macnab – The Independent
Regizorul Etan Cohen nu reuşeşte nici să scoată ceea ce au mai bun actorii săi principali, nici să ofere poveştii un ton satiric sau politic.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Get Hard încearcă să păcălească audienţa şi să scape aşa.
A.O. Scott – New York Times
Cea mai mare laudă pe care o pot oferi filmului “Get Hard” o reprezintă că nu este atât de îngrozitor precum ar fi putut fi.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla dacă filmul ar fi luat ideea şi ar fi şlefuit-o ceva mai bine. Probabil că “Get Hard” ar fi fost mai bun.
Peter Bradshaw – The Guardian
Conceptul este prezentat mai mult sau mai puţin eficient: în principiu o versiune incorectă şi mai amuzantă la filmul lui Spike Lee 25th Hour, cu un pic din Trading Places.
Matthew Bernard – FilmInk
100 de minute din cel mai josnic umor comun…
Max Nicholson – IGN
Get Hard este stupid, grosolan şi ofensator — dar asta este ceea ce doreşte.
Andy Crump – Paste Magazine
Get Hard reuşeşte să fie suficient de amuzant atât pentru a-l recomanda, cât şi pentru a râde de el fără să te simţi stânjenit în public.
Peter Travers – Rolling Stone
Will Ferrel şi Kevin Hart încearcă să transforme poantele vulgare într-o formă de artă – dar reuşesc doar o comedie neputincioasă.
Dan Jolin – Empire
În contrast cu titlul său, acesta este un film chiar slab, care eşuează să creeze scene comice în stilul lui Hart şi Ferrell.
John DeFore – Hollywood Reporter
Pare mai demodat decât Trading Places – să nu mai menţionăm că este mai puţin inteligent decât toate subiectele pe care pretinde că le abordează în timp ce încearcă să ne facă să râdem.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)