Știri
 

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012)

Ghost Rider: Demonul răzbunării

 

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.02.2012
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
9%
9


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012)

Johnny Blaze se ascunde undeva, prin Estul Europei, într-un exil auto-impus. când este chemat sa oprească Demonul care încearcă să ia formă umană. Au trecut mulţi ani de la povestea din prima parte. Acum el trebuie să apere o mamă şi pe fiul ei. Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în diabolicul vânător de recompense, dar riscă totul când face echipă cu liderul unui grup de călugări rebeli (Idris Elba), pentru a salva băiatul de ameninţarea diavolului şi, poate, pentru a scăpa el însuşi pentru totdeauna de acel blestem.0

 
Recenzii Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012)
 
 
Alex Voinica – Raluk
Cu o regie incompetenta, actori nemotivati si un scenariu scris in 2 zile dupa o betie crunta, Ghost Rider: Spirit of Vengeance nu merita atentia nimanui.
Ileana Bîrsan – BeWhere
e foarte prost, nici măcar nesimțit nu e, ca să ai motive de hăhăială sau înjurături. E plat, plicticos și sărac.
Victor – FilmeTari
filmul nu prea are cu ce se lăuda, în afară de prezența ca de obicei captivantă a lui Nicolas Cage, care deja ne-a obișnuit cu cel puțin un film prost în această perioadă a anului.
Florentina Ciuverca – FilmReporter
Ghost Rider: Spirit of Vengeance nu are nici o şansă să treacă de pragul penibilului pe care şi l-a ridicat în prima parte. Filmul nu se hotărăşte niciodată dacă să se ia în serios sau să ia în băşcălie filmele cu demoni, aşa că devine el însuşi o glumă proastă.
Neil Genzlinger – New York Times
Totuși, filmul are câteva calități, printre care și prezența lui Idris Elba ca personajul pozitiv obligatoriu
Mark Olsen – Los Angeles Times
Ca un experiment de laborator cu privire la de câte ori poate un film să treacă de la prost la bun și invers.
John DeFore – Hollywood Reporter
Ghost Rider: Spirit of Vengeance duce puțin mai departe mitologia eroului său obscur, fără însă să-i pese prea mult de cum ajunge acolo.
Helen O’Hara – Empire
acesta poate fi numit film, la fel cum un tatuaj care durează 90 de minute poate fi numit tatuaj.
Peter Travers – Rolling Stone
Arunci numai o privire la oribila mizerie care este Ghost Rider: Spirit of Vengeance și șoaptele tale se vor transforma instantaneu în cel mai îngrozitor țipăt: FACEȚI FILMUL ĂSTA SĂ SE OPREASCĂ!
Drew McWeeny – HIT FIX
Nu știu cum s-a născut ideea acestui film, Ghost Rider: Spirit Of Vengeance, dar sunt sigur că Mark Neveldine și Brian Taylor reprezintă un cancer al creativității
Adam Markovitz – Entertainment Weekly
La fel ca și primul Ghost Rider, acesta se folosește mult de flăcări, încercând astfel să mascheze găurile din scenariu și personajele slab construite.
Bill Gibron – Film Critic
Chiar și cu talentul unor actori precum Elba, Hinds sau Whitworth, personajele sunt foarte prost construite și nici nu-ți pasă ce se întâmplă cu ele.
Scott Collura – IGN
Ghost Rider: Spirit of Vengeance este genul de film pe care ori îl vei urî, ori îl vei iubi. Cei mai mulți critici, cel mai probabil, îl vor urî, însă mie, unul, mi-a plăcut.
William Goss – Film.com
O îmbunătățire agresivă și mediocră la primul film.
Peter Bradshaw – The Guardian
Poate că Johnny Blaze a mai câștigat o dimensiune în plus, dar, de data asta, îi lipsește puterea motorului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)