Știri
 

Gianni e le donne (2011)

Gianni şi femeile

 

Gianni e le donne (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.02.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
81%
81


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Gianni e le donne (2011)

Sunt o mulţime de lucruri care-i dau de gândit lui Gianni, un bărbat căsătorit care s-a pensionat recent, dar dragostea sigur nu-i printre ele. Gianni trăieşte cu soţia şi fiica lui într-un mic apartament din Roma. Îşi petrece zilele plimbându-şi câinele şi – sub privirea vigilentă a soţiei – plătind facturile gospodăriei. Dar într-o zi vechiul său prieten Alfonso îi face dezvăluiri şocante despre escapadele sale sexuale. Gianni îşi dă seama că a reuşit cumva să ignore faptul că cei de-o seamă cu el sunt disperaţi să-şi retrăiască tinereţea. El ce va face?0

 
Recenzii Gianni e le donne (2011)
 
 
Andreea Dobre – Film Reporter
Gianni e le donne reuşeşte să vorbească despre îmbătrânire cu o tandreţe şi o lipsă de patetism pe care am mai văzut-o în două din cele mai emoţionante filme prinse anul trecut: producţia norvegiană Mamma Gógó, de Friðrik Þór Friðriksson, şi Eldfjall/Vulcanul, în regia islandezului Rúnar Rúnarsson.
Radu Acsinia – Raluk
Este o experienta interesanta, un gen ce il recomand oricui deoarece te scoate din rutina filmelor americane, insa nu este o capodopera nici a cinematografiei italiene si nici a comediei in general.
Andra Secelean – FilmeTari
Filmul este o comedie, poate nu pe intelesul tuturor
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
o privire onorabilă asupra unui bărbat inofensiv, care realizează că a devenit invizibil, mai puțin pentru acei oameni care vor ceva de la el.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
trist, amuzant și inteligent, “The Salt of Life” nu este comedia erorilor, ci despre cele mai mici decizii greșite.
Stephen Holden – New York Times
Cei mai mulți dintre voi veți fi fericiți să descoperiți ce nu este The Salt of Life: o nouă farsă în care un moșneag libidinos se face de râs în fața unei tinere.
Chris Cabin – Film Critic
Scenariul, scris chiar de către regizor, caracterizează Italia ca fiind un tărâm fantastic populat cu femei frumoase și în călduri, bărbați necugetați, în timp ce una dintre cele mai mari erori ale filmului este felul în care Di Gregorio își construiește personajele principale, lipsite de nunațe și de detalii.
Peter Bradshaw – The Guardian
e un fel de fantezie realist-romantică, ce parcă are în ADN-ul său ceva din Fellini și un pic din Woody Allen.
David Parkinson – Empire
un lucru încântător.
Anthony Quinn – The Independent
Spuma cappuccino-ului pe care-l bei la micul dejun are mai multă substanță decât filmul acesta, deși îți lasă un gust plăcut după ce s-a terminat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)