Știri
 

Gone (2012)

Dispărută

 

Gone (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.03.2012
Site oficial:
Gone (2012)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
13%
13


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Gone (2012)

Jill Parrish (Amanda Seyfried) descoperă cînd se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mîinile unui individ care o răpise, un ucigaş în serie neprins încă, aşa că acum e convinsă că acelaşi individ s-a întors şi a răpit-o pe sora ei. Temîndu-se că Molly va fi moartă pînă la răsăritul soarelui, Jill porneşte într-o cursă nebunească pentru a-l găsi pe ucigaş, a-i scoate la iveală secretele şi pentru a-şi salva sora.0

 
Recenzii Gone (2012)
 
 
Jovi – Filme-cărți
un film mediocru, dar cel putin este peste media genului din care provine.
Alex Voinica – Raluk
Gone este un film fara ambitii. E ca un peste ajuns pe uscat care se zbate sa supravietuiasca, dar stie ca intr-un final nu va reusi.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Gone e o dezamăgire, un film prost în care previzibilitatea atinge cote deranjante. Nu-l pot recomanda pentru că m-ar înjura prea multă lume.
Mike McCahill – The Guardian
E țicnit, dar merge.
Kim Newman – Empire
Seyfried nu e rea și sunt câteva momente bune și înspăimântătoare aici, dar este o poveste aproape voit familiară.
Glenn Whipp – Los Angeles Times
Un film care comparat cu “Murder on the Orient Express” îl face pe acesta din urmă să pară la fel de bun ca “The Silence of the Lambs”.
Eric D. Snider – Film.com
Niciun ban n-ar trebui dat pe nimic care are legătură cu Gone, doar dacă nu cheltuiești acei bani pe chibrituri și benzină, pentru a arde toate copiile acestui film.
Bill Gibron – Film Critic
E un gunoi, care încearcă să se deghizeze într-un horror sofisticat, cu stil.
John DeFore – Hollywood Reporter
Un thriller ce se concentrează atât de mult pe niște heringi roșii încât publicului s-ar putea să nu-i pese dacă cineva e într-adevăr în pericol.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Dra Seyfried aparține acelei categorii de actrițe frumușele, a căror figură nu spune nimic și al căror farmec ar putea cuceri micul ecran, numai că până în prezent nu s-a descurcat cu marele ecran.
Clark Collis – Entertainment Weekly
Ce pute mai răi? Grămada absurd de imensă de heringi masacrați? Sau concluzia filmului care nu-i demnă nici măcar de finalul lui Scooby Doo?
Peter Travers – Rolling Stone
Nu e nimic captivant în Gone, pentru că orice lucru este previzibil.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)