Știri
 

Halt auf freier Strecke / Stopped on Track (2011)

Oprit din drum

 

Halt auf freier Strecke / Stopped on Track (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.05.2013
Gen:
Durata:
95 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
511 voturi

 
Actori

Sinopsis Halt auf freier Strecke / Stopped on Track (2011)

E şocant, atunci când ai o viaţă care merge bine, cu o slujbă sigură şi o casă nou-nouţă. Împreună, Frank şi familia lui, se adună pentru a duce la capăt fiecare săptămână de lucru şi de şcoală. IPhone-ul devine pentru Frank un jurnal al emoţiei. Ceea ce urmează este o adevărată cruzime: luni întregi între diagnosticări şi moarte, impactul bolii asupra lui Frank, asupra prietenilor şi familiei.

Decizia de a rămâne acasă pentru tratament devine o povară pentru soţia lui, Simone (Steffi Kühnert), şi creează distanţă între membrii familiei, chiar dacă sunt fizic aproape.2

 
Recenzii Halt auf freier Strecke / Stopped on Track (2011)
 
 
Andreea Andrusca – Filme-cărți
Realismul pur inundă întregul film, spectatorul găsindu-se lipsit de apărare în faţa unor scene cu care nu este obişnuit.
Alexandra Zarnescu – KoolHunt
Este o dovada de curaj sa mergi la un asemenea film, mai ales cand stii dinainte ca va fi dificil de urmarit. Va provoc sa va testati curajul!
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Filmul pare ca și cum realizatorul său se afla în căutarea unei chei pentru a debloca un raison d’être filozofic, pe care însă nu a găsit-o.


2 Comentarii


 1.  

  “Kirk Honeycutt – HotNews
  Hollywood Reporter”

  Asta e caracterizarea filmului de pe hotnews sa inteleg?

  Răspunde


  (obligatoriu)