Știri
 

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare

 

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.02.2013
Durata:
88 minute
Rating:
IM-18 Interzis minorilor sub 18 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
12%
12


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

După ce au dat de gustul sângelui când erau copii, Hansel (Jeremy Renner) şi Gretel (Gemma Arterton) au crescut pentru a deveni vânători de vrăjitoare pe simbrie.

Acum, fără să ştie, Hansel şi Gretel sunt cei care vor fi vânaţi, fiind nevoiţi să dea piept cu un rău mai înspăimântător decât maleficele vrăjitoare… propriul lor trecut.0

 
Recenzii Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)
 
 
De fapt așa și trebuie să tratezi acest film ca să ai o șansă să te bucuri de cele 90 de minute 3D: relaxat și cu zâmbetul pe buze.
Angela – Anzhela Movies
Actorii nu te menajeaza si-ti arata in aproape fiecare cadru ca filmul este o comedie neagra care nu merita mai mult decat cateva zambete nevinovate. Nu cerseste nimic. Nu vrea sa fie nimic important. Doar un derivat nefericit al unui basm de adormit copiii, nerecomandat totusi acestora pentru ca ratingul este 18.
Katerina Sakkas – FilmInk
Concepută și executată cu insolență, această reinterpretare a unui basm clasic este un divertisment plin de sânge și cu puține pretenții.
Peter Travers – Rolling Stone
Acestea ar putea fi cele mai lungi 90 de minute pe care le vei petrece într-un cinematograf.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Filmul a stat pe raft pentru o bună bucată de vreme, iar la fel ca o casă de dulciuri pe care ai putea-o găsi în pădure, să spunem, a expirat.
Neil Genzlinger – New York Times
Nu se creează o legătură strânsă între Dl. Renner și Dna. Arterton, iar scenariul nu oferă suficiente replici care ar fi putut ridica filmul la un statut de must-see.
Robert Abele – Los Angeles Times
“Hansel & Gretel” duce lipsa creativității fraților Grimm.
Stephen Farber – Hollywood Reporter
Din păcate, regizorul nu reușește să scoată prea mult de la actori. Renner și Arterton sunt dispuși să încerce, dar nu au prea multe elemente cu care să lucreze pentru a dat tot ceea ce au mai bun.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)